مسئول سابق قرارگاه نور سازمان بسیج دانشجویی کشور:

شهادت بهترین هدیه ای است که خداوند می تواند به بنده اش بدهد

خبرگزاری آنا: مسئول سابق قرارگاه نور سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: «وقتی زندگی شهدا را جستجو می کنید، یک خصوصیات مشترک می بینید و آن ویژگی، احترام به پدر و مادر است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا: جواد تاجیک روایتگر دفاع مقدس در مراسم یادواره شهدای دانشجو و اختتامیه راهیان نور سال 96 در دانشگاه آزاد اسلامی و احد میانه اظهار کرد: «شهدا خوب زندگی کردند و اجر معنوی گرفتند و به خدا رسیدند. شهادت بهترین هدیه ای است که خداوند می تواند به بنده اش بدهد.»

وی شهدای والامقام را نمادی از سربلندی و سند افتخار ملت ایران اسلامی دانست و افزود: «شهید مدافع حرم ابراهیم خلیلی بازیگر فیلم اخراجی ها از بسیجیان لشکر 27 محمدرسول ا...یک تخریب چی تمام عیار بود که روستاییان سوری و مردم آن منطقه به عمل پاک انسانی وی پی برده بودند که در شهر حلب به آرزوی دیرینه اش که همان شهادت بود رسید.»

روایتگر دفاع مقدس اهداف داعشی ها را نفوذ به ایران عنوان کرد و ادامه داد: «تکفیری ها سوریه را نابود کردند و به هیچ کس و مکانی رحم نمی کردند. ما رفتیم و خودمان را در خط آنها قرار دادیم که موجب تثبیت ما در منطقه شد.»

تاجیک بیان کرد: «ایران یه یک قدرت جهانی در منطقه تبدیل شده است. چون سنگ بنای این قدرت را شهدا گذاشتند تا در مقابل ابرقدرت ها بایستیم.»

او تاکید کرد: «در حقیقت شهادت، پاداش کارهای خوب شهدا بود. یعنی شهید خوب زندگی کرده و خداوند یک اجر به آن داده و آن همان شهادت است و خود آن شهادت نیز، پاداشی دارد و اجر و مزد آن، شرکت کردن در تحولات آینده که رو به تحولات اسلامی بوده و مؤثر هست.»

تاجیک اضافه کرد: «آن سرانگشت اشاره شهداست که ما را به آن سمت هدایت می کند. خون شهدا مسیری را انتخاب کرده است که امروز ما از آن استفاده می کنیم.»

سخنران مراسم، قدرت و بازیگر اصلی در منطقه را ایران برشمرد و عنوان کرد: «از این به بعد هیچ کدام از اهداف شوم آمریکا در منطقه پیاده نخواهد شد و این وقاحت، لکه ننگی بر دامان آمریکا می ماند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در ادامه مراسم گفت: «شهدا جانشان را نثار کردند تا ما در امنیت و آسایش زندگی کنیم و این وظیفه امروزی ماست که یاد و خاطره آنها را با برگزاری چنین مراسماتی گرامی بداریم.»

دکتر علی سلیمی تصریح کرد: «زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و تعظیم در مقابل خانواده معظم آنها، درسی است برای نسل های آینده انقلاب.»

از سوی آموزشکده فنی و حرفه سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، از خانواده شهید جاویدالاثر عباس عباس پور تجلیل شد و همچنین تجلیل از برگزیدگان مسابقه فرهنگی کتابخوانی حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی و جهادگران عرصه سازندگی و خیرین طرح جهادی، عوامل اجرایی راهیان نور سال 1396 از دیگر برنامه های این مراسم بود.

مراسم یادواره شهدای دانشجو و اختتامیه راهیان نور از سوی دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی، با حضور سرهنگ پاسدار جعفر غیابی فرمانده سپاه ناحیه میانه، نماینده ولی فقیه در سپاه، مسئول بسیج دانشجویی شهرستان، جمعی از مسئولان ادارات و دانشگاه ها، تنی چند از خیرین طرح جهادی هیات رئیسه، دانشجویان، کارکنان و استادان، در محل سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد.