آزمون سراسری کارشناسی ارشد سازمان سنجش در واحد میانه برگزار شد

خبرگزاری‌آنا: همزمان با سراسر کشور، آزمون کارشناسی ارشد سازمان سنجش، با نظم و انضباط خاصی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه اظهار کرد: «در این آزمون تعداد حدود 1000 نفر داوطلب آقا و خانم، و حدود 85 رشته تحصیلی گروه های مختلف آموزشی در دو نوبت صبح و عصر پنجشنبه و صبح جمعه، 6 و 7 اردیبهشت ماه سال جاری به رقابت پرداختند.»

وی با بیان اینکه خوشبختانه این دانشگاه به خاطر فعالیت همه جانبه خود توانسته است نقش راهبری و مرکزیت را در حوزه آموزش عالی شهرستان و استان به نحو شایسته در منطقه ایفا کند گفت:«دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با رویکردی علمی، پژوهشی و فرهنگی که از ارکان اصلی این مجموعه آموزشی است، با هدف حرکت در مسیر توسعه و تولید دانش در جامعه گام برداشته است.»

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه افزود: «این دانشگاه در مقاطع دکتری تخصصی، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی به مهارت ها، دانش ها و بینش های مورد نیاز دانشجویان می پردازد.»

وی ادامه داد: «مجموعه دانشگاهی واحد میانه، خود را ملزوم می داند با توجه به روند دگرگونی های شگرف در عرصه های اقتصادی، فرهنگی، فن آوری و اجتماعی، نیازهای تازه و نوظهور آموزشی و پژوهشی جامعه را از طریق طراحی و توسعه دوره های آموزشی و خدمات متنوع و ارزنده به بهره مندی از فن آوری نوین سیستم های پیشرفته آموزشی تامین کند.»

اجلی با تاکید بر اینکه برخورد شایسته عوامل اجرایی آزمون با داوطلبان موجب آرامش روحی آنان می شود تصریح کرد: «کلیه آزمون ها در محیطی آرام برگزار می شود و برقراری نظم و آرامش سرلوحه امور قرار می گیرد و عوامل اجرایی آزمون این واحد دانشگاهی نسبت به انجام وظایف محوله خود، به نحو احسن انجام دادند.»

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، از کلیه عوامل اجرایی شرکت کننده در این آزمون از جمله کارکنان صدیق و پرتلاش واحد، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری، نیروی انتظامی در جهت برقراری نظم و امنیت آزمون، اداره امور برق میانه در راستای تمهیدات لازم برای جلوگیری از قطع برق، سرویس دهی فوریت پزشکی و استقرار آمبولانس شبکه بهداشت به داوطلبان کنکور، سازمان آتش نشانی شهرداری و ... تقدیر و تشکر کرد.

آزمون سراسری کارشناسی ارشد سازمان سنجش در محل مجتمع آموزشی و تحصیلات تکمیلی (سایت شماره 2) دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.