معاون تعلیم و تربیت سپاه ناحیه میانه در مراسم روز جانباز:

حضرت ابوالفضل(ع) دارای بصیرت، علم، ادب و شجاعت بود

خبرگزاری آنا: معاون تعلیم و تربیت سپاه ناحیه میانه با بیان اینکه درست است که حضرت ابوالفضل(ع) امام نبودند ولی مقام و منزلت ایشان در حد امامت بود اظهار کرد: «برخی از انسان ها به رغم آنکه امام نیستند، ولی جایگاه و مقام بلندی دارند. حضرت عباس(ع) از این انسان ها هستند که جایگاه و مقامی بس بلند دارند.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام عادل ابراهیم نژاد در مراسم روز جانباز و جشن اعیاد شعبانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه بیان کرد: «امام حسین (ع) در مورد شخصیت حضرت ابوالفضل(ع) می فرماید که ایشان ستونی محکم برای ماست.»

وی ادامه داد: «هنگام ولادت حضرت عباس(ع)، امام علی (ع) می فرماید: دست های قمر منیر بنی هاشم، پرچم اسلام را زنده و سرافراز نگه خواهد داشت و تاریخ نشان داده است که تا زمانی که دست های حضرت ابوالفضل(ع) قطع نشده بود پرچم اسلام به زمین نیفتاده بود.»

ابراهیم نژاد با تشریح شخصت و مقام پرچمدار کربلا گفت: «حضرت عباس(ع) همیشه در کنار برادرش امام حسین بوده و در راهش شهید شد. چون از ایمان استوار و بینش نافذ برخوردار بود.»

معاون تعلیم و تربیت سپاه میانه افزود: «حضرت ابوالفضل(ع) دارای بصیرت، علم، ادب و شجاعت بود و زمانی که در کنار برادرش می ایستاد، خودش را بزرگ نشان نمی داد و تا آخر عمر در راه اباعبدا... الحسین(ع) جهاد کرد و شهید شد.»

او درباره مقام حضرت عباس بن علی از کلام ائمه معصومین گفت: «بزرگی و عظمت مقام عباس بن علی(ع) به گونه ای است که امامان معصوم(ع) در موارد متعدد بر فداکاری ها، جانبازی ها و عظمت شخصیت آن بزرگوار تأکید فرموده اند.»

همزمان با میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل (ع) و روز گرامیداشت شان و منزلت روز جانباز از مقام شامخ کارمند جانباز اسداله اکبری و سلیمان بیرونی به عنوان کارمند نمونه تجلیل شد.

استندآپ کمدی توسط حسن ولی زاده از تبریز از دیگر برنامه های جنبی این مراسم بود.

مراسم روز جانباز و جشن اعیاد شعبانیه از سوی دفتر بسیج دانشجویی و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور جمعی از دانشجویان و مسئولان ادارات در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد.