رئیس واحد میانه خبر داد:

اخذ تاییدیه پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) برای نخستین همایش ملی کنفرانس ملی یافته های نوین در مهندسی عمران، محیط زیست و معماری

خبرگزاری آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از اخذ تأیید نخستین همایش ملی  کنفرانس ملی یافته های نوین در مهندسی عمران، محیط زیست و معماری در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلیمی شاملو اظهار کرد: «در سایه تلاش ­های عوامل اجرایی همایش، مجوزهای لازم جهت ثبت همایش در پایگاه ISC و مجوز درج آرم آن پایگاه در مجموعه مقالات همایش اخذ شد.»

وی بیان کرد: «بر این اساس مجموعه مقالات همایش، پس از برگزاری همایش در آرشیو پایگاه  ISC قرار خواهد گرفت.»

سلیمی درباره مزایای همایش و آرشیو این پایگاه افزود: «این امر موجب تسهیل ارسال مقاله دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه ها و نهادهای آموزشی، پژوهشی دولتی و غیر دولتی به این همایش و استفاده از مزایای آن مثل کسب نمره مقاله برای پایان نامه ها و امتیاز برای ترفیع سالانه را فراهم می آورد.

رئیس واحد میانه ادامه داد: «علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص همایش و نحوه ارسال مقاله می توانند به آدرس اینترنتی همایشhttp://conference.m-iau.ac.ir  و یا صفحه اصلی وب سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه مراجعه کنند.»

سلیمی آخرین مهلت ارسال مقالات پژوهشی به این همایش را 10 اردیبهشت و زمان برگزاری آن را 19 اردیبهشت ماه 97 اعلام کرد.