مدرس واحد میانه:

زبان بدن یک زبان بدون کلام ولی در عین حال بسیار گویا و قابل فهم است

خبرگزاری آنا: مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: «رشد سرسام آور جمعیت و نیاز به تامین خواسته های آنها در تمامی زمینه ها همواره یکی از دغدغه های دولت مردان بوده و از سوی دیگر محققان و دانشمندان را بر آن داشته تا به بررسی و بکارگیری شگفتی های طبیعی که در ذات هر انسانی وجود دارد همواره مزیتی را بوجود آورد تا به کمک آن نسبت به سایرین در مقام بالاتری بایستد.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر شهرام محمدی در سخنرانی علمی با موضوع زبان بدن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، با بیان اینکه ارتباط بین مغز انسان با تمامی اعضاء فرمانبر و غیر فرمانبر بدن می تواند منبع بسیار ارزشمندی در جهت برقراری ارتباط و شناسایی روابط آنها ایجاد شود اظهار کرد: «وجه مشترکی بین تمامی موجودات زنده یعنی جانوران ، نباتات و انسان ها و حتی موجودات ماوراء الطبیعه وجود دارد واین چیزی نیست جز زبان بدن، تن گفتار یا Body Language

وی افزود: «حالت هایی از بدن هست که توسط اکثریت انسان ها و حتی حیوانات برای حالت های خاص روحی و عاطفی و حرکتی استفاده می شود، زبان بدن پیوند بین نیم کره های مغزی و سیستم اعصاب مرکزی با عضلات ارادی و غیر ارادی است.»

مدیر شرکت بین المللی Sigule ادامه داد: «زبان بدن یک زبان بدون کلام ولی در عین حال بسیار گویا و قابل فهم بوده و با زبان بدن بدون توجه به نوع زبان گفتاری، لهجه و آوا صحبت می شود که در آن گیرنده پیام و فرستنده پیام از حالت مشترکی در ارسال و دریافت این پیام برخوردار است و دانستن مفاهیم اولیه آن نیازمند تمرین و ممارست خواهد بود.»

محمدی با تاکید بر اینکه افراد کر و لال بجای شنیدن از طریق گوش ها و سخن گفتن با زبان خود می توانند با چشم های خود پیام را دریافت کرده و برای پاسخ دادن به پیام از حرکت دست و صورت استفاده کنند بیان کرد: «افراد مریض با حرکت دادن چشم ها و دست ها و حتی قسمتی از بدن خود منظور و مفهوم خودرا می رسانند و بهترین مدیران از حرکت ها و حالت دست و نحوه ایستادن از کم و کیف کاری کارکنان خود آگاه می شوند.»

عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت شهرستان میانه تصریح کرد: «مادر از طریق درک و احساس و حرکات بدن طفل خود به خواسته او پی می برد واگر کودکش دروغ بگوید به خوبی می فهمد.»

محمدی اضافه کرد: «در همین راستا، بیش از 55 درصد از حرف ها به وسیله زبان بدن منتقل شده و تنها 38 درصد بصورت گفتار، نوشتار و سایر ابزارها انجام می شود و 7 درصد نیز با طرق مختلفی ممکن است صورت گیرد.»

سخنران مراسم با اشاره به اهمیت موضوع زبان بدن در مدارس و دانشگاه ها عنوان کرد: «پس یادگیری زبان بدن که متاسفانه هیچ جایگاهی در آموزش و پرورش و حتی در بین واحد های دانشگاهی ندارد بایستی بعنوان درسی پایه و بسیار مهم برای ارتقاء سطح زندگی ، سطح تجارت ، سطح درک و فهم قرار داده شود.»

محمدی اذعان کرد: «موضوع زبان بدن، می تواند مانع از سوء تفاهم هایی شود که ناخواسته بین افراد پیش می آید و حتی ممکن است کشوری یا ملتی را به جنگ وادارد ، را مرتفع سازد.»

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به دیگر ویژگی زبان بدن اشاره کرد و افزود: «از زبان بدن می توان در مذاکرات، آموزش، تفاهم نامه ها، تحقیقات، تشخیص و علاج بیماری ها استفاده کرد و این، خود زمینه ساز بسیاری از نوآوری ها در جامعه است به شرط اینکه از راز و رموز آن به خوبی آگاه شویم.»

سخنرانی علمی «زبان بدن» توسط انجمن علمی حسابداری و با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و با حضور جمعی از دانشجویان و مسئولان دانشگاه، با محوریت تعریف زبان بدن، استفاده از زبان بدن در سخنرانی، نقش زبان بدن در جامعه امروزی و تاثیر آن بر روی اعتماد به نفس، در محل سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد.