مدیر مرکز رشد واحد میانه خبر داد:

حمایت مالی و پشتیبانی مرکز رشد واحدهای فناوری برای اجرای طرح ساخت دستگاه علوفه خردکن با برش شانه ای به مبلغ 300 میلیون ریال

خبرگزاری آنا: مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از حمایت مالی و پشتیبانی این مرکز برای اجرای طرح «ساخت دستگاه علوفه خردکن با برش شانه ای» با مبلغ 300 میلیون ریال خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر عباس نعمتی ضمن اعلام حمایت مالی، پشتیبانی، ارائه راهنمایی و مشاوره، حمایت های ویژه از طرح ها، اختراعات و دستاوردهای قابل تجاری سازی و ارائه به بازار اعضای هیات علمی، دانشجویان، مخترعان و نخبگان شهرستان میانه (با اولویت اعضای هیات علمی، دانشجویان و اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه و پردیس های وابسته) بیان کرد: «طرح ساخت دستگاه علوفه خرد کن با برش شانه ای بنام شرکت ایده پردازان پیشتاز صنعت دهقان با مدیریت پیمان عبدی پور(عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان) بر اساس بررسی ها و ارزیابی های به عمل آمده مورد تایید و تصویب برای اخذ حمایت مالی و پشتیبانی قرار گرفت.»

وی درباره هزینه های مالی مورد حمایت این مرکز افزود: «حمایت های مالی و پشتیبانی شامل هزینه های لازم برای طراحی و ساخت طرح، هزینه تجهیزات دستگاه های لازم برای اجرای طرح، هزینه های لازم برای استفاده از کارگاه ها و آزمایشگاه های تخصصی، ثبت اختراع، تبلیغات، اجاره فضای کارگاهی، هزینه مشاوره، هزینه خرید تجهیزات دفتری اعم از خرید کامپیوتر، پرینتر، تلفن و... است.»

عضو هیات علمی واحد میانه ادامه داد: «بر اساس بررسی ها و ارزیابی های صورت گرفته و ارائه دفاعیه در جلسه شورا برای کاربردی بودن، تجاری سازی طرح و توجیه مالی، در نهایت مورد تایید شورای مرکز رشد پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی قرار گرفت. و مبلغ 300 میلیون ریال برای اجرای عملی طرح اختصاص داده شد.»

نعمتی در مورد ویژگی های طرح محصول خاطر نشان کرد: «چند مورد از ویژگی های خاص دستگاه علوفه خرد کن با برش شانه ای عبارتند از تعمیر و نگهداری آسان برای اپراتور، هزینه پایین تعمیر و نگهداری، استفاده از یک تسمه نقاله برای بیرون ریختن علوفه های بریده شده، قابلیت نصب بر روی تراکتور برای حمل و نقل آسان و جابجایی های طولانی، قابلیت برش مناسب علوفه بدون شکستن و له کردن آن، افزایش چشمگیر سرعت کار و صرفه جویی در زمان و چندین مورد قابلیت بسیار مهم دیگر که بعد از ساخته نمونه اولیه به منظور تجاری سازی و فروش محصول اطلاع رسانی خواهد شد.»

وی گفت: «این دستگاه به شماره 86472 در اداره ثبت اختراعات کشور به ثبت رسیده و دارای گواهی اختراع سطح 3 بنیاد ملی نخبگان است.»