روابط عمومی واحد میانه، به عنوان برترین های واحدهای سراسر دانشگاه آزاد اسلامی در اطلاع رسانی معرفی شد

روابط عمومی واحد میانه: خبرگزاری آنا در راستای معرفی برترین‌ها، واحدهای برتر دانشگاه آزاد اسلامی در اطلاع‌رسانی مناسب و پوشش اخبار و فعالیت‌های دانشگاه را معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، مدیر عامل خبرگزاری آنا از رضا غیابی مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، در راستای تجلیل از واحدهای برتر دانشگاهی در امر اطلاع‌رسانی اخبار و انعکاس مناسب فعالیت‌ های دانشگاه آزاد اسلامی از 6 واحد برتر این دانشگاه در ماه دی قدردانی و تجلیل کرد.

دکتر یاسر احمدوند در نامه‌ای به 6 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از مدیران و مسئولان روابط عمومی این واحدهای دانشگاهی و نمایندگان خبری خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی (آنا) تشکر و قدردانی کرد.

در نامه‌های مدیرعامل خبرگزاری آنا به روسای واحدهای برگزیده آمده است: پیرو تصمیم خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی آنا مبنی بر قدردانی، تشویق و تجلیل ماهانه؛ از واحدهای برتر دانشگاه در عرصه اطلاع رسانی و فعالیت‌های رسانه‌ای از نماینده آنا، از رضا غیابی مدیر ورابط عمومی واحد میانه به پاس اهتمام در تعامل و همدلی با این خبرگزاری و تلاش موثر در اطلاع رسانی و ارسال بموقع اخبار و گزارش‌های فعالیت واحد دانشگاهی‌ در دی 96 و رعایت شاخص‌های تعیین شده خبرگزاری به عنوان روابط عمومی و رابط خبری برتر تجلیل و قدردانی می‌شود.

در این نامه‌، رضا غیابی مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، به عنوان نفرات برگزیده و برتر خبرگزاری آنا در ماه دی معرفی شد.

احمدوند با اعلام اینکه خوشبختانه اکثر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در بخش اطلاع رسانی فعال و با خبرگزاری آنا در ارتباط پویا و تعامل خوب هستند از همه مدیران روابط عمومی و رابطان خبری بویژه کسانی که در تولید محتوا فعال بوده و اخبار تولیدی به خبرگزاری ارسال می کنند، قدردانی کرد.

به گزارش آنا، واحدهای برتر و برگزیده ماه ‌های گذشته همراه برخی از واحدهای بزرگ و کوچک دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور نیز در ماه دی از اطلاع رسانی مناسبی برخوردار بوده اند.

دیدگاه‌ها

لورنس انویه تکیه
+2
واقعاً انتخاب بجا و شایسته صورت گرفته است اینجانب از نزدیک شاهد فعالیت های چشمگیر جناب اقای غیابی در همایش ها و کنفرانس ها و تهیه گزارش از حضور مسئولین دانشگاه ها و مجالس شادی و ترحیم و و همچنین در برگزاری آزمون مصاحبه دکترا و سایر موارد بوده ام اینجانب صمیم قلب به شخص ایشان و نیر پرسنل زحمت کش روابط عمومی و به هیات رییسه دانشگاه ، حراست دانشگاه و تمامی اساتید و کارکنان تبریک عرض می نمایم و آرزوی توفیقات الهی را خواستارم
و تداوم این موفقیت در گرو ، همکاری مستمر تمامی پرسنل دانشگاه با مجموعه روابط عمومی خواهد بود. / با تشکر لورنس انویه تکیه
پاسخ دادن
همکار
+1
تبریک عرض میکنم هم به آقای غیابی و هم جناب سلیمی که در سایه زحمات هردو عزیز زحمتکش این رتبه کسب شده . آرزوی موفقیت های بالاتر و روز افزون برای واحد دانشگاهیمون دارم.
پاسخ دادن