نشست صمیمی هیات ‌رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با اصحاب رسانه برگزار شد

خبرگزاری آنا: هیات‌ رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در راستای تقدیر از تلاش اصحاب رسانه در انعکاس اخبار و تشریح بخشی از فعالیت‌های انجام پذیرفته در این واحد دانشگاهی نشستی صمیمی با مدیران و خبرنگاران این شهرستان ترتیب داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی میانه با اشاره به آمار 4 هزارنفری دانشجویان این واحد دانشگاهی با مراکز آموزشی و آموزشکده سما در سطح شهرستان، افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی میانه به‌عنوان واحد بسیار بزرگ توانسته است برای 400 نفر به‌ صورت کارمند و استاد شغل مستقیم ایجاد کند.»

وی به اقدامات مثبت مدیریتی طی سالیان اخیر در این واحد دانشگاهی پرداخت و افزود: خوشبختانه توانسته ‌ایم در سال 95 به میزان 200 میلیون تومان درآمد غیر شهریه‌ای دست‌ یابیم که این میزان در سال جاری به‌ مراتب بیشتر خواهد بود.»

سلیمی گفت: درحالی‌ که دانشگاه ‌های استان با افت دانشجو مواجه بوده اند اما دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، سال گذشته به میزان 1150 نفر جذب دانشجو داشت که این میزان در سال جاری ثابت خواهند ماند.»

رئیس واحد میانه به پرداخت معوقات استادان حق‌التدریس از سال 90 تا 94 اشاره کرد و گفت: «جای بسی خرسندی است، در راستای افزایش خدمات و رفاه حال کارکنان و استادان قریب به 1 میلیارد تومان وام نیز به این افراد اختصاص دهیم.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی میانه برگزاری کنکور نظام‌ مهندسی و سراسری به میزبانی این واحد اشاره کرد و افزود: «پیگیری‌ها در راستای برگزاری کنکور ارشد و دکتری نیز در این واحد دانشگاهی در حال انجام است و سعی خواهیم کرد از امسال این امر در این واحد دانشگاهی تحقق پیدا کند.»

دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت 12 هزارنفری این واحد دانشگاهی در جذب دانشجو، بیان کرد: «متأسفانه به دلیل برخی سیاست‌ های کلان وزارت علوم و عدم تصویب قوانین مناسب در مجلس شورای اسلامی در حال حاضر 1300 نفر از دانشجویان بومی میانه در دانشگاه‌ های خارج از کشور در رشته ‌های پزشکی و پیراپزشکی مشغول تحصیل هستند.»

وی با بیان اینکه راه ‌اندازی رشته‌ های پزشکی و پیراپزشکی در قالب مجتمع آموزش عالی سلامت شهرستان میانه از سال 89 آغاز شده است، اظهار کرد: «درحالی‌که مجوز جذب دانشجو در رشته پرستاری در وزارت خانه به تصویب نهایی رسیده است اما هنوز به دلیل برخی مشکلات و موضوعات مبهم این مسئله عملیاتی نشده است.»

اجلی به جذب دانشجو در مقطع کاردانی بهداشت و دهان و دندان در طول یک دوره طی سالیان گذشته در قالب مجتمع آموزش عالی سلامت پرداخت و گفت: «متأسفانه این رشته نیز بعد از یک دوره جذب از دفترچه انتخاب رشته حذف شد و دانشجو در این رشته پذیرش نمی شود.»

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به آمادگی کامل این واحد دانشگاهی به ‌منظور راه‌ اندازی رشته‌های مجتمع آموزش عالی سلامت اشاره کرد و افزود: «متأسفانه برخی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان پایبند مصوبات و وعده‌ های خود در این راستا نبوده ‌اند که این موضوع نیازمند مطالبه گری و پیگیری مسئولان و نمایندگان شهرستان است.»

اجلی تصریح کرد: «بدون شک راه‌ اندازی رشته‌های پزشکی در شهرستان ازنظر مالی به نفع دانشگاه نیست، اما این مسئله در راستای منافع شهرستان و جذب دانشجو و جلوگیری از مراجعات متقاضیان بومی رشته‌ هایی همچون پرستاری و مامایی به سایر استان‌ها جزو دغدغه‌های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی میانه است.»

اجلی همچنین از جذب و فعالیت 10 رشته در مقطع دکتری، 43 رشته کارشناسی ارشد و 75 رشته کاردانی و کارشناسی در دانشگاه آزاد اسلامی میانه خبر داد.

مهندس حبیب اله خدابنده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی میانه نیز به فعالیت 7 کانون فرهنگی  هنری در این واحد اشاره کرد و گفت: «خوشبختانه مراسمات مختلف دانشگاه با تکیه بر جوانان فعال و باانگیزه پیگیری و اجرا می‌شود و در واقع آنها گردانندگان اصلی مراسمات هستند.»

وی برگزاری نمایشگاه‌های مختلف ازجمله با محوریت آسیب‌ های اجتماعی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی را با ارزش دانست و ادامه داد: «خوشبختانه فعالیت مدام دانشگاه در این امور موجب بالا رفتن سطح آگاهی در زمینه های مختلف به‌ ویژه مسائل مرتبط با حوزه جوانان در سطح شهرستان است.»

خدابنده به برگزاری مراسم باشکوه مراسم گرامیداشت 9 دی‌ ماه به همت کانون انعکاس دانشگاه آزاد اسلامی اشاره و از تداوم این قبیل مرا سمات در مناسبت‌های مختلف در طول سال خبر داد.

نشست صمیمی هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با اصحاب رسانه از سوی روابط عمومی دانشگاه با حضور دکتر علی سلیمی رئیس، مهندس حبیب اله خدابنده معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، امیرعلی درهمجانی مدیر حراست، به همراه جمعی از اصحاب رسانه شهرستان در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش آنا،  به‌پاس تلاش‌ها و انعکاس اخبار حوزه دانشگاه از مدیران مسئول و خبرنگاران حاضر در نشست با اهدای لوح و هدایایی تجلیل به عمل آمد.