سخنرانی علمی با موضوع حسابرسی و کاربرد آن در عمل در واحد میانه  برگزار شد

خبرگزاری آنا: سخنرانی علمی با موضوع «حسابرسی و کاربرد آن در عمل» با سخنرانی دکتر داود روحی عضو هیات علمی دانشگاه در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر رضا وجدی مدیر پژوهش و فناوری واحد میانه با اشاره به تعریف حسابداری اظهار کرد: «حسابداری دانشی است که موضوعش فهم رویدادهای مالی و به اعداد تبدیل کردن این رویدادهاست و فن جمع آوری اطلاعات، طبقه بندی آنها، تلخیص و تجزیه و تحلیل و نتیجه گیری از این اطلاعات هست.»

وی تصریح کرد: «هدف از برگزاری این سخنرانی، آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان این رشته با مباحث کاربردی حسابرسی و قوانین و مشکلات آن در محیط های کار بوده که سبب ایجاد آمادگی در آنها برای ورود به بازار کار می شود.»

وجدی با بیان اینکه، سخنران علمی مراسم حسابرسی در مفهوم عام را،  نوعی شهادت دهی و اعتبار دهی عنوان کرد و گفت: « استاد روحی، حسابرسی در مفهوم خاص را رسیدگی به دفاتر و اسناد و مدارک حسابداری و انجام سایر بررسی هایی که توسط شخصی مستقل از تهیه کنندگان آن به منظور ارائه اظهار نظر نسبت به صورت های مالی را تعریف نمود.»

مدیر پژوهش و فناوری واحد میانه ادامه داد: «گزارشگری نتایج توسط حسابرسان، انواع حسابرسی، برنامه ریزی حسابرسی، فرایند حسابرسی، انواع كنترل هاي داخلي، همچنین کسب اطلاعات در مورد کنترل های داخلی، مطالعه آيين نامه ها، دستورالعمل ها، بررسی کاربرگ های سال های قبل، بازرسي، پرس و جو و مصاحبه با کارکنان را از دیگر مباحث ارائه شده سخنرانی بود.»

وی خاطر نشان کرد: «موضوع تشریح احتمال خطاهای حسابرسي که منجر به پذيرش صورت هاي مالي نادرست كه از آن به عنوان خطر (بتا) یاد شده و باعث می شود حسابرسي اثر بخش نباشد با توضیحاتی تشریح شد.»

وجدی بیان کرد: «دکتر شهرام محمدی از استادان این واحد که دارای دکترای کسب و کار است، در سخنانی کوتاه اما موثر به ارایه اطلاعات کافی به دانشجویان حاضر در جلسه در خصوص رشته های دانشگاهی پول­ ساز و کسب مهارت هایی که منجر به استخدام دانشجویان بلافاصله پس از فارغ التحصیلی می شود پرداخت.»

مدیر پژوهش و فناوری واحد میانه در ادامه سخنان خود گفت: « محمدی روابط عمومی بالا، آشنایی با کامپیوتر، تسلط به زبان های خارجی، فن مذاکره، رزومه نویسی خوب، آشنایی با قانون، آشنایی با اینترنت و اخلاق حرفه ای را از جمله مهارت هایی دانست که باعث ایجاد مزیت نسبی در افراد در ورود به بازار کار می شود.»

سخنرانی علمی با موضوع حسابرسی و کاربرد آن در عمل از سوی دانشجویان انجمن علمی حسابداری و مهندسی مالی با حضور و استقبال خوب دانشجویان رشته های مرتبط در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار گردید.