سه مدال، حاصل تلاش 4 تکواندوکار واحد میانه، اعزامی به مسابقات استانی تکواندو دانشجویان

خبرگزاری آنا: تیم تکواندو دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در مسابقات قهرمانی تکواندو دانشجویان واحدهای دانشگاهی استان آذربایجان شرقی، موفق به کسب سه مدال طلا، نقره و برنز شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مسابقات تکواندو قهرمانی دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی به میزبانی واحد مرند برگزار شد و تیم تکواندو میانه توانست به کسب سه نشان طلا، نقره و برنز بعد از تیم های تبریز و اهر بر سکوی سوم تیمی بایستد.

Photo 2017 12 24 14 07 32

در این دوره از رقابت ها ورزشکاران واحد میانه، علی آقایی در وزن چهارم، امین آقایی در وزن هفتم و حسین محمدی در وزن هشتم (به دلیل مصدومیت) به ترتیب مدال های طلا، نقره و برنز را از آن خود کردند.

تیم اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به مسایقات تکواندو استانی دانشجویان را علی آقایی، امین آقایی، حسین محمدی، پوریا قربانی، علیرضا شکوری (مربی) و قادر حسن زاده (سرپرست) تشکیل داده بود.

مسابقات قهرمانی تکواندو دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با حضور 6 تیم از واحدهای دانشگاهی تبریز، اهر، مرند، میانه، سراب و ایلخچی به مدت یک روز در سالن ورزشی مرند برگزار شد.

Photo 2017 12 24 14 18 53