مسابقات ووشو دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با قهرمانی واحد میانه به پایان رسید

خبرگزاری آنا: تیم ووشو دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در مسابقات قهرمانی دانشجویان واحد دانشگاهی استان آذربایجان شرقی، با اقتدار بر سکوی قهرمانی ایستاد.

Photo 2017 12 19 08 13 29

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا: مسابقات ووشو دانشجویان واحدهای دانشگاهی استان آذربایجان شرقی، با حضور 8 تیم از واحدهای تبریز، میانه، مرند، جلفا، سراب، هادیشهر، هشترود و سردرود در سالن ورزشی واحد مرند برگزار شد.

در پایان این دوره از رقابت ها، تیم ووشو واحد میانه با ترکیب کامل با 4 نشان طلا و دو مدال نقره با اقتدار قهرمان شد و تیم های جلفا و تبریز نیز دوم و سوم شدند.

تیم واحد میانه را حسین عیسی زاده (طلا)، آیت روحی (طلا)، احسان عسگری (طلا)، علی نصیری (طلا)، محمدرضا شیری (نقره)، یاور محمدی (نقره)، با مربیگری میثم فرضعلی پور و سرپرستی مالک جعفری تشکیل داده بود.

Photo 2017 12 19 08 13 51