کمک رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به زلزله زدگان مناطق غربی کشور

خبرگزاری آنا: در راستای خدمت رسانی به زلزله زدگان مناطق غربی کشور و تسکین آلام داغدیدگان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه همگام با سایر دانشگاه ها و اقشار جامعه در اقدامی انسان دوستانه در صف این حرکت قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا،  دکتر علی سلیمی شاملو رئیس دانشگاه ازاد اسلامی واحد میانه ضمن ابراز تسلیت و همدردی با تمامی هموطنان داغدار دراثر زلزله کرمانشاه اظهار کرد: «هموطنان ما احتیاج به کمک دارند. این حادثه تلخ غم سنگینی ست، امیدواریم همگی صبورانه در کنارشان بوده و با کمک و همدلی این بحران را قابل تحمل تر کنیم.»

وی افزود: «اعضای هیات رئیسه و جمعی از کارکنان این واحد دانشگاهی، در یک حرکت انسان دوستانه، اقلام مورد نیاز از جمله چندین تخته پتو و کنسرو از طریق فرمانداری ویژه شهرستان برای کمک به داغدیده گان زلزله مناطق غرب کشور ارسال کرد.»

سلیمی گفت: «هماهنگی ها و اطلاع رسانی لازم برای دانشجویان، کارکنان و استادان این واحد دانشگاهی در راستای اهدا خون برای مصدومان زلزله با گروه خونی o منفی در مکان سازمان انتقال خون شهر انجام گرفته است.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه ادامه داد: «پیش‌بینی لازم صورت گرفته تا در صورت نیاز، نیروهای متخصص اعم از کارمندان، دانشجویان و اعضای هیات علمی با هماهنگی سازمان هلال‌احمر به‌عنوان امدادگر به مناطق زلزله‌زده اعزام شوند.»

وی اضافه کرد: «بر خود وظیفه می دانیم تا حداکثر توان و مساعی خود را برای کاستن از رنج و اندوه آسیب دیگان این حادثه به کار گیریم.»