فرمانده بسیج دانشجویی واحد میانه:

طرح سه شنبه های مهدوی در این واحد دانشگاهی بوی عشق خواهد داد

خبرگزاری آنا: فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اظهار کرد: «سه‌شنبه‌های مهدوی فعالیتی است  که از خود مردم و برای مردم هست و هویت خودش را از عاشقان می‌گیرد.»

به گزارش خبرنگار خبرگزرای آنا، مهدی بشیرپور در نخستین روز برگزاری طرح سه شنبه مهدوی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: «فعالان خودجوش که همان دانشجویان بسیجی این واحد دانشگاهی هستند، اکنون بیشتر به سمت چنین کارهایی سوق پیدا می کنند. فعالیت هایی که دانشجویان آنها را از خودشان بدانند و حاضر باشند برایش وقت، هزینه و انرژی بگذارند.»

وی افزود: «این نوع فعالیت های فرهنگی و معنوی، دانشجویان را با همه نگرش ها، عقاید و تفکرات مختلف درگیر می کند و اجازه نمی دهد که تنها بیندیشند و خودشان از مسائل مختلف کنار بکشند.»

بشیرپور معتقد است: «نیاز اصلی امروز ما درگیر شدن در فضاهایی است که مردم حضور دارند و سهشنبه‌های مهدوی این قابلیت را دارد و ترویج این فرهنگ بایستی در همه جای کشور شنیده شود.»

فرمانده بسیج دانشجویی واحد میانه با بیان اینکه دانشجویان در طرح سه شنبه های مهدوی حال و هوای خاصی پیدا می کنند گفت: «این طرح در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه حلاوت انتظار را در بین دانشجویان دوچندان می کند و بوی عشق می دهد.»