پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در پی زلزله کرمانشاه

روابط عمومی واحد میانه: دکتر علی سلیمی شاملو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، در پی جان باختن تعدادی از هموطنان عزیز در استان کرمانشاه در حادثه زلزله یکشنبه پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی میانه، در متن این پیام آمده است:

«انا لله و انا الیه راجعون»

حادثه بسیار غم انگیز زلزله استان کرمانشاه و مناطق غربی کشورکه منجر به فوت و مجروح شدن تعدادی از هموطنان عزیز استان کرمانشاه، قلب همه مردم ایران را به شدت لرزاند و موجی از غم و اندوه را در ایران اسلامی رقم زد.

اینجانب به همراه مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، این ضایعه دردناک و جانکاه را به ملت شریف ایران، مقام عظمای ولایت، به ویژه مردم غیور کرمانشاه و خانواده های مصیبت دیده از صمیم قلب تسلیت عرض نموده و برای عزیزان سفر کرده علو درجات و شفای عاجل مجروحان را از خداوند متعال مسئلت می نماییم.

ضمناً این واحد دانشگاهی ضمن آماده باش کامل در کنار نیروهای امدادی به آسیب دیدگان این حادثه تلخ می باشد.

دکتر علی سلیمی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه