برگزاری دوره آموزش (مقدماتی) ترسیم نمودارهای مهندسی در نرم افزار MATLAB

ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و مرکز رشد  و فناوری واحد میانه

خبرگزاری آنا: رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری دوره آموزش ترسیم نمودارهای مهندسی در نرم افزار متلب ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و مرکز رشد واحدهای واحد میانه خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر عباس نعمتی در مورد این نرم افزار اظهار کرد: «نرم فزار MATLAB یکی از پرکاربردترین نرم افزارهای ریاضی در حوزه های مختلف علوم و مهندسی است و از ابزارهای مهم کاری متخصصین در زمینه های متنوعی مانند مهندسی برق، عمران، کامپیوتر، مکانیک، علوم پایه و... به حساب می آید.»

وی با اشاره به هدف از برگزاری این دوره گفت: «با توجه به کاربرد قابل توجه نرم افزار MATLAB در ترسیم نمودارهای مهندسی و همچنین نیاز دانشجویان و مهندسین در پایان نامه ها و مقالات برای ترسیم نمودارهای مربوط به معادلات، رابطه ها، داده های بدست آمده از نتایج آزمایش ها و شبیه سازی ها و همچنین نیاز برای فراخوانی اطلاعات از برنامه Excel و ترسیم نمودارهای مربوطه، آشنایی با نحوه ترسیم نمودارهای مهندسی در نرم افزار متلب لازم و ضروری به نظر می رسد.»

نعمتی خاطر نشان کرد: «البته نرم افزار MATLAB صرفاً ابزاری برای حل معادلات ریاضی و یا رسم نمودار نیست، بلکه برای انجام محاسبات مختلف فنی، مهندسی و صنعتی نیز می توان از آن استفاده کرد.»

مدیر مرکز رشد فناوری واحد میانه بیان کرد: «MATLAB زبانی است که کاربرد کامپیوتر در مهندسی را با کارائی بالا تضمین کرده و امکانات محاسباتی، تصویری و برنامه نویسی را در محیطی ساده فراهم می­ کند.»

عضو هیات علمی واحد میانه به کارایی این نرم افزار اشاره کرد و گفت: «کارائی MATLAB در مواردی نظیر محاسبات ریاضی، آنالیز داده ها، مدل سازی و شبیه سازی، گرافیک و... به اثبات رسیده و این زبان اکنون به عنوان زبان استاندارد جهت آموزش های مقدماتی و عالی و ابزار پژوهش و توسعه در صنایع تبدیل شده است.»

رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه افزود: «این دوره آموزشی به مدت 6 ساعت در دو روز متوالی (روز دوشنبه مورخ 22/8/96 از ساعت 11 لغایت 14 و سه شنبه مورخ 23/8/96 از ساعت 15 لغایت18 ) در سالن اجلاس ساختمان مرکزی واحد میانه برگزار خواهد شد.»

نعمتی تاکید کرد: «شرکت در دوره برای اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و مرکز رشد واحدهای فناوری رایگان بوده و سایر اعضا جهت شرکت در دوره لازم است مبلغ 500000 ریال ( پنجاه هزار تومان) به شماره حساب 0110353132008 (بانک ملی به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه) واریز و فیش واریزی را در زمان شرکت در دوره تحویل دهند.»