حضور گسترده دانشگاهیان واحد میانه در راهپیمایی 13 آبان

خبرگزاری آنا: به مناسبت سالروز یوم ا... ۱۳ آبان، روز برجسته سازی و تجلی بخشی به ارزش‌های انقلاب اسلامی، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در مراسم راهپیمایی این روز حماسی و بزرگ حضور یافتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این مراسم ضد استکباری و پر شور، اعضای هیات رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، همگام با سایر مردم انقلابی و ولایت مدار این شهرستان به صورت گسترده و فعال در راهپیمایی یوم ا... ۱۳ آبان شرکت کردند و فریاد خشم و انزجار خود را با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسراییل، ا... اکبر و... اعلام کردند.

سیزدهم آبان ماه هرسال، فرصتی است برای یادآوری حوادث مهمی چون تبعید حضرت امام خمینی (ره) به ترکیه در ۱۳۴۳، کشتار بیرحمانه و به گلوله بستن دانش‌آموزان مظلوم توسط دژخیمان رژیم پهلوی در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا که در شکل گیری انقلاب اسلامی و بیرون راندن مظهر استکبار از ایران نقش اساسی داشتند. در پایان راهپیمایی، بیانیه‌ای در محل میدان معلم (محل تجمع مردم)  قرائت شد که حضار با صدای تکبیر خود  بند بند آن را تایید کردند.