رئیس واحد میانه در نشست صمیمی با کارکنان تاکید کرد:

در جذب دانشجوی ورودی جدید برای نیمسال اول 97-96، جزء واحدهای موفق استان بوده ایم

خبرگزاری آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اظهار کرد: «برگزاری این گونه نشست ها، علاوه بر دیدار چهره به چهره با شما عزیزان، صمیمت را در بین افراد بالاتر برده و ما را برای سعی و تلاش بیشتر در کارهای خود دلگرم تر می کند.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلیمی شاملو در نشست صمیمی (شورای عمومی) کارکنان ضمن قدردانی کلیه کارکنان در امر ثبت نام برای ترم جدید و سال تحصیلی 97-96 بیان کرد: «مجموعه پرتلاش و زحمتکش دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در جذب دانشجوی ورودی جدید برای نیمسال اول 97-96، عملکرد قابل قبولی داشته در بین واحدهای دانشگاهی استان آذربایجان شرقی، جزء واحدهای دانشگاهی موفق با عملکرد مطلوب بوده ایم.»

سلیمی، هم اندیشی، ارائه راهکار و پیشنهاد از سوی کارکنان، استادان و دانشجویان را در راستای توسعه این مجموعه دانشگاهی از دیگر اهداف برنامه کاری خود بیان کرد و گفت: «بزرگترین ثروت در یک دستگاه اجرایی، سرمایه ای به نام نیروی انسانی است و این نیروهای صدیق و پرتلاشی که در این واحد دانشگاهی وجود دارد با همدلی، هم افزایی، اجماع و بهره گیری از ظرفیت ها در راه پیشرفت و سربلندی واحد میانه کوشش خواهند کرد.»

وی افزود: «برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در حوزه های مختلف آموزشی، دانشجویی و فرهنگی، پژوهشی و اداری و مالی همچون سنوات گذشته، با هدف بالابردن سطح کیفی آنها بر اساس آیین نامه و بخشنامه ها در چارچوب قانون و مقررات اجرا خواهد شد.»

در پایان این نشست کارکنان، نظرات، دیدگاه ها و پیشنهادات خود را ارائه کرده و اعضای هیات رئیسه به پاسخگویی پرداختند.