جمع آوری زباله های جوار مزار مطهر شهدای گمنام توسط گروه اجتماع محور دانشجویی واحد میانه

خبرگزاری آنا: گروه اجتماع محور دانشجویی (CBO) نواندیشان بصیر دفتر مشاوره دانشجویی جوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در یک حرکت فرهنگی، اقدام به جمع آوری زباله های جوار مزار مطهر شهدای گمنام کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مهندس حبیب اله خدابنده معاون دانشجویی و فرهنگی واحد میانه اظهار کرد: «دانشجویان انجمن (CBO) با هدف تجدید میثاق با آرمان های شهدای هشت سال دفاع مقدس، اقدام به پاک سازی جوار مزار مطهر شهدای گمنام کردند .»

وی افزود: «همه ما مدیون شهدا هستیم و هرچه داریم از خون پاک این این عزیزان است. و دانشجویان گروه اجتماع محور واحد میانه در یک حرکت پسندیده فرهنگی پسماندها و زباله هایی که در جوار مزار شهدای گمنام به چشم می خورد را جمع آوری و پاک سازی کردند.»

خدابنده خاطر نشان کرد: « بی توجهی به این زباله های رها شده در این محل علاوه بر بی احترامی به ساحت مقدس شهدا و ایجاد فضایی نامناسب، موجب پخش زباله ها در محوطه، وارد طبیعت شده و بلای جان محیط زیست می شود.»

وی یادآور شد: «برگزاری کارگاه آموزشی از جمله ازدواج، مهارت زندگی، پیشگیری از اعتیاد، نمایشگاه های مختلف، اردوهای فرهنگی، دیدار با خانه سالمندان و .... از جمله فعالیت های گروه اجتماع محور دانشجویی (CBO) نواندیشان بصیر دفتر مشاوره دانشجویی جوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در طول سال است.»