به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش؛

مسابقه دوچرخه سواری دانش آموزی در آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد میانه برگزار شد

خبرگزاری آنا: به مناسبت هفته تربیت بدنی و روز ورزش، از سوی امور دانشجویی و فرهنگی آموزشکده فنی و حرفه ای سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، یک دوره مسابقه دوچرخه سواری بین دانش آموزان دبیر ستان های غیردولتی سما، عرفان و سروش برگزار شد.

دکتر بهمن ولی نژاد معاون دانشگاه و رئیس آموزشکده سما در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، اظهار کرد: «به مناسبت گرامیداشت روز ورزش و هفته تربیت بدنی و با هدف اشاعه و توسعه امر ورزش به خصوص ورزش همگانی، تشویق و ترغیب جوانان و نوجوانان، ایجاد شور و نشاط و ترویج فرهنگ ورزش و سلامتی یک دوره مسابقه دوچرخه سواری دانش آموزی برگزار شد.»

وی افزود: «در این مسابقه دانش آموزان و شرکت کنندگان مسافت 5 کیلومتر از ورودی گلزار مؤمنین (کمربندی جنوبی) تا دبیرستان غیردولتی سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه را با شور و نشاط خاصی و در یک فضای کاملاً صمیمی رکاب زدند.»

ولی نژاد ادامه داد: «در پایان این مسابقه، مرتضی پیری (مقام اول)، سید حامد موسوی (مقام دوم) و محمد رجبی (مقام سوم) را از آن خود کردند و زودتر از سایر دوچرخه سواران به خط پایان رسیدند.»

به گزارش آنا، در پایان مسابقه به برندگان، جوایزی با حضور دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، دکتر بهمن ولی نژاد معاون دانشگاه و رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما، حاج حبیب حبیبی مدیر دبیرستان غیردولتی پسرانه سما و مهندس سیروس منصوری مسئول امور دانشجویی و فرهنگی آموزشکده سما اهداء شد.»

مسابقه دوچرخه سواری دانش آموزان، از سوی دفتر امور دانشجویی و فرهنگی آموزشکده فنی و حرفه ای سما و با همکاری دبیرستان های غیردولتی پسرانه عرفان و سروش شهرستان برگزار شد.