پنجمین شماره از نشریه انجمن های علمی، دانشجویی «کاسبرگ» واحد میانه منتشر شد

خبرگزاری آنا: پنجمین شماره ازنشریه انجمن های علمی، دانشجویی با عنوان «کاسبرگ» انجمن علمی کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه منتشر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر رضا وجدی مدیر پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: «با انتشار مداوم این نشریه، هر چند کوچک در ارتقای بخش کشاورزی به عنوان رکن اصلی پیشرفت کشور برای اشتغال زایی و تامین غذایی سالم برای جامعه به منظور داشتن جامعه ای سالم و پویا برداشته ایم.»

وجدی اضافه کرد: «ترویج و آموزش کشاورزان، افزایش سطح آگاهی مردم از اهمیت تنوع زیستی و حفظ گونه های وحشی می تواند به راه حل های موثر با اثرات طولانی مدت ختم شود.»

این مسئول تاکیدکرد: «شناسایی گونه های نادر و کمیاب گیاهی در هر منطقه تحت عنوان مراتع بسیار مورد تاکید است، به خصوص عدم چرای آنها توسط دام از عوامل اصلی انقراض برخی گونه های گیاهی هستند.»

عضو هیات علمی واحد میانه در بخش دیگری از سخنان خود به عناوین مطالب و مقالات چاپ شده در نشریه کاسبرگ اشاره کرد و گفت: « اثر ماده 1- متیل سایکلوپروپین بر فیزیولوژی پس از برداشت گل های بریدنی، گلدان های فشرده جی فی (jiffy peat pellets)، دنبلان قارچی پرخاصیت و گران قیمت، ضرورت توجه به ارقام بومی در زراعت برنج شهرستان میانه، کشت زعفران، گل محمدی و سنجد در دانشکده کشاورزی واحد میانه، پنج محقق زراعی که توانستند جهان را تغییر دهند و اثرات فارماکولوژیک و درمانی گیاه بادرنجبویه: یک مرور نظام مند را می توان از عناوین و مقالات این نشریه نام برد.»

وی افزود: «پنجمین شماره از نشریه علمی دانشجویی، به صاحب امتیازی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از سوی انجمن علمی  دانشجویی با مدیر مسئولی دکتر علی فرامرزی، سردبیری دکتر حسن نورافکن و مدیر داخلی دکتر محمد صالحی درتابستان سال 1396 انتشار یافت.»

وجدی بیان کرد: « نشریه کاسبرگ به دو صورت چاپی و الکترونیکی (نسخه  (PDFمنتشر می شود و نسخه الکترونیکی آن را می توان از وب سایت دانشگاه به آدرسwww.m-iau.ac.ir دانلود کرد. نشانی الکترونیکی مجله (mohsale@gmail.com) جهت ارسال هر گونه انتقاد و نظرات سازنده علاقه مندان و جهت مشارکت در چاپ و ارسال مقالات معرفی می شود.»

دانلود