پنجاهمین شماره مجله بوم شناسی گیاهان زراعی واحد میانه منتشر شد

خبرگزاری آنا: پنجاهمین شماره مجله علمی و پژوهشی بوم شناسی گیاهان زراعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در قالب شماره 2 (فصل تابستان)، سال 1396 منتشر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر سلیمان جمشیدی مدیر مسئول مجله علمی و پژوهشی گیاهان زراعی واحد میانه اظهار کرد: «این مجله از سال 1384در زمینه نشر مقالات علمی و پژوهشی با موضوع تخصصی کشاورزی فعالیت می­کند.»

وی افزود: «در این شماره نویسندگانی از مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، دانشگاه گنبد کاووس، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، دانشگاه تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، مؤسسه تحقیقات برنج کشور و دانشگاه شهید بهشتی مقالاتی را در زمینه مسایل بوم شناختی گیاهان زراعتی و دارویی نگارش و این مقالات پس از طی مراحل داوری به صورت الکترونیکی نشر داده شده است.»

عضو هیات علمی واحد میانه ادامه داد: «این مجله در رتبه ­بندی اخیر سامانه ارزیابی مجلات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، حائز رتبه بالاترین رتبه(A) با 89 از 100 امتیاز شده است.»

جمشیدی تاکید کرد: «دانشجویان در صورت تمایل چاپ مقاله در این نشریه می توانند از 1 نمره برای پایان نامه خود کسب نمایند و استادان نیز ضمن برخورداری از جایزه چاپ مقاله می توانند از امتیاز آن جهت ترفیع سالانه بهره مند گردند.»

مدیر مسئول مجله علمی و پژوهشی بوم شناسی گیاهان زراعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه بیان کرد: «این فصل نامه با موفقیت در پایگاه­ های داخلی نظیر بانک اطلاعات نشریات کشور و پایگاه علمی جهاد دانشگاهی و نیز پایگاه ­های خارجی شامل CABi، Google Scholar، Citefactor، Cosmos Impact Factor، Journal Index، و Science Indexing Services نمایه شده است.»

وی گفت: «این نشریه در پایگاه های اطلاعاتی ESCI یا همان ISI سابق، Scopus، DOAJ، Elsevier با موفقیت ثبت شده و در حال ارزیابی است.»

جمشیدی در مورد دسترسی به مقالات نشریه و کسب اطلاعات بیشتر خاطر نشان کرد: «علاقه مندان می توانند به وب سایت این مجله به آدرس www.agroecojournal.com مراجعه و ضمن دسترسی به متن کامل مقالات، از اهداف، زمینه­ های فعالیت، نحوه ارسال مقاله، پایگاه های اطلاعاتی نمایه شده و سایر اطلاعات مجله مطلع شوند.»