رئیس واحد میانه در دیدار با خانوده شهید محمد نژاد:

وظیفه همه ماست که در مقابل شهدا و خانواده های معظم آنها، سر تعظیم فرود آوریم

خبرگزاری آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اظهار کرد: «امروز خانواده شهدا، مایه افتخار و سربلندی ایران اسلامی هستند. ما به عنوان نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، بر خود وظیفه دانستیم تا با حضور در منزل شهید محمد نژاد با ادای احترام به مقام شامخ این شهید عزیز، مراتب ارادت خود را نیز به این خانواده بزرگوار ابراز و اعلام کنیم.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلیمی شاملو در دیدار با خانواده شهید بشیر محمد نژاد برادر علی محمدنژاد از کارکنان این واحد دانشگاهی، با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران هرچه دارد از خوان شهیدان است اظهار کرد: «وظیفه همه ماست که در مقابل شهدا و خانواده های معظم آنها، سر تعظیم فرود آوریم، چرا که آنها در زمان جنگ تحمیلی، با شجاعت و از جان گذشتگی، جان خود را در راه دفاع از وطن و حفظ از ارزش های اسلامی نثار کردند.»

وی قدردانی و تکریم از خانواده معظم شهدا را وظیفه اصلی دانست و افزود: «شهدا در راه پاسداری از اسلام و انقلاب از جان خود گذشتند تا کشورمان به دست دشمنان نظام نیفتد.»

سلیمی خاطر نشان کرد: «یکی از برنامه های سالانه فرهنگی دانشگاه، دیدار با خانواده های معظم شهداست. زیرا آنها حق بزرگی بر گردن همه دارند.»

به گزارش آنا، در این دیدار دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مهندس حبیب اله خدابنده معاون دانشجویی و فرهنگی، امیرعلی درهمجانی مدیر حراست، مهندس احمد غفاری مدیر فرهنگی، رضا غیابی مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و علی محمد نژاد (کارمند واحد و برادر شهید) و تنی چند از مسئولان سپاه حضور داشتند.

شهیدبسیجی بشیر محمدنژاد در سال 1362در منطقه عملیاتی اشنویه آذربایجان غربی در سن 20 سالگی به درجه رفیع شهادت نایل آمد.