مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه میانه:

دشمنان نظام ناتوان و عاجزند ولی همیشه در کمین هستند

خبرگزاری آنا: نماینده ولی فقیه در سپاه میانه با بیان اینکه دشمن لحظه به لحظه حرکت ما را زیر نظر دارد و برای از بین بردن انقلاب و نظام برنامه های متنوعی تدارک می بیند اظهار کرد: «دشمنان نظام در مقابل بسیجیان غیور و ملت بیدار ایران اسلامی ناتوان و عاجز است و لی همیشه در کمین هستند.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری انا، حجت الاسلام حسن امیرنژاد در مراسم افتتاح نمایشگاه دفاع مقدس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه بیان کرد: «همانا ادامه دهندگان راه شهدا، شهیدان مدافع حرم هستند و تکلیف ما در برابر شهدا خیلی سنگین است، ایده و هدف مقدس آن بزرگان و خون شان را باید حفظ کنیم.»

وی افزود: «مقارن آغاز سال تحصیلی و آغاز دهه عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) رو با تامل، تفکر و دقت بیشتری مورد توجه قرار دهند. ان‌شاءلله در طول زندگی بدرقه راه همه ما باشد.»

حجت الاسلام امیرنژاد تاکید کرد: «دانشجویان از کسانی هستند که هم روح توانمند و هم فکر ارزنده‌ای دارند که با توجه و تفکر می‌توانند از این حادثه برای زندگیشان درس های بزرگی بگیرند.»

نمایشگاه دفاع مقدس از سوی دفتر بسیج دانشجویی با آثاری چون، عکس، بنر شهدا، سنگرهای نمادین رزمندگان، سربند و پلاک  و ... با حضور دکتر علی سلیمی رئیس، اعضای هیات رئیسه، کارکنان و تنی چند از مسئولان سپاه و دانشجویان بسیجی در محل محوطه اصلی ساختمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برپا شده است.