مراسم استقبال از دو دانشجوی واحد میانه و قهرمانان طلایی مسابقات تکواندو داخل سالن آسیا با حضور اعضای هیات رئیسه برگزار شد

خبرگزاری آنا: مراسم استقبال از سعید رجبی و عرفان ناظمی دو قهرمان طلایی مسابقات تکواندو بازی های داخل سالن آسیا، ترکمنستان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در محل میدان معلم شهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این مراسم قربانعلی وفاییان از پیشکسوتان و قهرمانان عرصه ورزش شهرستان میانه، ضمن قدردانی از زحمات ارزنده مربی پرتلاش ورزش تکواندو، استاد حسن فلاحی راد در راستای پرورش استعدادهای بالقوه و معرفی قهرمانان به نام در این رشته به تیم ملی، تشکر و قدردانی کرد و ورزشکاران و مدال آوران مسابقات بین المللی در رشته های مختلف ورزشی میانه را افتخار بزرگی برای این شهرستان دانست.

سعید رجبی و عرفان ناظمی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، به ترتیب در اوزان 87- و 80- کیلوگرم در مسابقات تکواندو بازی های داخل سالن آسیا ترکمنستان 2017، توانستند با اقتدار کامل و با غلبه بر همه حریفان خود، نشان طلا را تصاحب کنند.

در مراسم استقبال از مدال آوران مسابقات بازی های آسیایی ترکمنستان، دکتر علی سلیمی شاملو رئیس، دکتر بهمن ولی نژاد معاون آموزشکده فنی و حرفه ای سما، مهندس حبیب اله خدابنده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، معاون عمرانی فرمانداری ویژه شهرستان، اعضای شورای اسلامی شهر، رئیس و کارکنان اداره ورزش و جوانان وجمعی از ورزشکاران حضور داشتند.