در نخستین روز سال تحصیلی جدید،

رئیس واحد میانه در مدارس دخترانه و پسرانه سما حضور یافت

خبرگزاری آنا: دکتر علی سلیمی شاملو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و احد میانه و دکتر بهمن ولی نژاد معاون آموزشکده فنی و حرفه ای سما این واحد دانشگاهی، در نخستین روز آغاز سال تحصیلی 97-96 در دبیرستان های دخترانه و پسرانه سما حضور یافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری‌ آنا، دکتر علی سلیمی، در یکی از کلاس های درس دانش آموزان رشته تجربی دبیرستان های دخترانه و پسرانه سما، به صورت نمادین حاضر شده و ضمن تبریک سال تحصیلی جدید 97-96، برای دانش آموزان و قدردانی از زحمات بی شائبه دبیران اظهار کرد: «آینده کشور در دستان شما عزیزان است و معلمان زحمت کش بار اصلی تربیت را در کشور و در حقیقت بار اصلی اداره و آینده کشور را بر دوش می کشند.»

وی با توجه به تقارن ایام بازگشایی مدارس با هفته دفاع مقدس، یاد همه شهدای گرانقدر مخصوصا شهدای دانش آموز و دانشجو را گرامی داشت و گفت:«بنده از صمیم قلب امیدوارم که در رشته ای شما عزیزان تحصیل می کنید، یکی از پزشکان موفق و سربلند کشورمان باشید و برای رشد و تعالی ایران اسلامی گام های مثبت و موثری بردارید.»