برگزاری کارگاه علمی "مقاله نویسی به زبان فارسی در ویکی پدیا" در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه

خبرگزاری آنا:  از سوی معاونت پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، نخستین کارگاه مقاله نویسی به زبان فارسی در ویکی پدیا ویژه استادان در محل سالن اجلاس ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، محسن سالک از مدیران ویکی پدیای کشور و مدرس این کارگاه در مورد وب سایت ویکی پدیا اظهار کرد: «وب سایت ویکی‌پدیا پروژه­ بزرگی است که هدف آن ساخت دانش نامه ‌هایی با محتوای آزاد با مشارکت همگان و به همه­ زبان‌ های ممکن است که بدون بهره برداری مادی و فقط به منظور توسعه و نشر علم و یافته های بشری جهت بهره مندی همگان بدون محدودیت جغرافیایی است که در حقیقت ذکات علم محسوب می شود.»

وی افزود: «در این کارگاه نیز ابتدا به اهمیت این وب سایت و ارایه آماری از تعداد مقالات موجود در آن به زبان های مختلف و همچنین پایین بودن تعداد مقالات فارسی در این وب سایت در مقایسه با سایر زبان های مهم دنیا اشاره شده است.»

سالک، به راهکارهای افزایش تعداد مقالات فارسی با مشارکت استادان دانشگاه ها و دانشجویان پرداخت و در مورد قابلیت ها و ابزارهای موجود در این وب سایت توضیحاتی ارائه داد و شرکت کنندگان اقدام به ایجاد حساب کاربری و درج یک مقاله فارسی بصورت تمرینی در ویکی پدیا کردند.

به گزارش آنا، مقرر شد جلسات آتی این کارگاه برای مخاطبین جدید (کارکنان و دانشجویان واحد) برگزار شود.