دانشجوی واحد میانه مدال طلای مسابقات تکواندو داخل سالن آسیا را به گردن آویخت

خبرگزاری آنا: سعید رجبی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه بار دیگر برای این واحد دانشگاهی افتخار آفرید و مدال طلای مسابقات تکواندو بازی‌های داخل سالن آسیا بر گردن آویخت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سعید رجبی نماینده وزن هفتمی کشورمان در پنجمین دوره بازی‌های داخل سالن و هنرهای رزمی با 4 پیروزی متوالی موفق شد سکوی قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را تصاحب کند.

پنجمين دوره بازي‌هاي داخل سالن و هنرهاي رزمي آسيا 2017 از روز یکشنبه - 26 شهريورماه با حضور 6 هزار ورزشكار در "عشق آباد" تركمنستان آغاز و به مدت 11 روز پیگیری مي‌شود.

رقابتهای تکواندو در بخش کیوروگی با حضور 258 هوگوپوش از روز گذشته (دوشنبه - 27 شهریورماه) آغاز و به مدت 4 روز ادامه خواهد داشت که سعید رجبی در پایان رقابت‌ها وزن 87- کیلوگرم موفق شد مدال طلای این رقابت‌ها را از آن خود کند.

سعید رجبی دانشجوی واحد میانه،  پس از یک ‌دور استراحت در نخستین مبارزه «آدام لسلی مِیرس» استرالیایی را 24 بر 4 از پیش رو برداشت. او در دومین مبارزه رو در روی «آناس سادک» از کره جنوبی قرار گرفت و 33 بر 5 به برتری رسید.

هوگوپوش وزن 87- کیلوگرم کشورمان در دیدار نهایی به مصاف «جینتائو لیو» از چین رفت و در حالیکه در پایان راند سوم مبارزات با نتیجه 16 بر 16 به راند طلایی کشید نماینده با غیرت کشورمان در دیداری حساس و نفس گیر نتیجه را به نفع خود به پایان رساند و موفق شد عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به نام خود ثبت کند.

هدایت این تیم برعهده «فریبرزعسکری» به عنوان سرمربی و «علی محمد بسحاق» به عنوان مربی است.

گفتنی است؛ اين رقابت‌ها G1 است و به دارندگان مدال طلا، نقره و برنز به ترتيب 10، 6 و 3.6 امتياز در راستای افزایش رنکینگ المپیکی تعلق می‌گیرد.