رییس واحد میانه:

خروجی محصولات مدارس، در دانشگاه ها جلوه می کنند

خبرگزاری آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: «این واحد دانشگاهی ملک شخصی فرد خاصی نیست، بلکه برای اهالی فرهنگ دوست و نخبه پرور مردم شریف شهرستان میانه هست.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلیمی در جلسه هم اندیشی مدیران دبیرستان ها، هنرستان ها و موسسات آموزشی غیردولتی با مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اظهار کرد: « این دانشگاه آمادگی خود را در خصوص همه نوع همکاری با اداره آموزش و پرورش، علی الخصوص کلیه مدارس، هنرستان ها، مؤسسات آموزش عالی شهرستان و استفاده از امکانات آموزشی، آزمایشگاه ها، کارگاه ها، رفاهی و ورزشی و ... اعلام می دارد.»
وی با تاکید بر مسائل کیفیت آموزشی در دانشگاه ها خاطر نشان کرد: «رعایت کیفیت آموزشی، موضوع اصلی دانشگاه هاست که بایستی دراولویت کاری مسوولان مربوطه کار بگیرد و با برنامه ریزی منظم و دقیق تر، می توان در این مسیر گام های مثبت و مؤثری برداشت و این کار یک روزه نیست.»
سلیمی بیان کرد: «خروجی محصولات مدارس، در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی جلوه می کنند. اکثر دانشجویانی که در این دانشگاه تحصیل می کنند، در رشته های علوم انسانی و فنی و مهندسی هستند؛ ولی متاسفانه به تدریج، به سمت و سوی رشته هایی می روند که در آن درس ریاضی، فیزیک و شیمی نباشد و دلیل این امر اینست که ترس و واهمه خاصی از این دروس دارند.»
رئیس واحد میانه ادامه داد: «ما فرزندانمان را درده سال آینده به دست چه کسانی خواهیم سپرد؟ یعنی بعد از اتمام دوران خدمت معلمان رشته های علوم پایه، آیا جایگزینی برای آنها خواهیم داشت تا دروس ریاضی، شیمی، فیزیک و زیست شناسی را تدریس کنند؟ چون فرد دیگری تمایلی برای تحصیل در رشته های علوم پایه ندارد.»
او در مورد رشته هایی که کاهش شهریه مناسبی دارند اذعان کرد: « ما در این واحد دانشگاهی برای رشته های علوم پایه، 50 درصد کاهش شهریه داریم و از این بابت می توان این نوید را به خانوده هایی داد که فرزندانشان متقاضی تحصیل در رشته های علوم پایه هستند، آنها بدون دغدغه و نگرانی در شهریه به تحصیلات آموزش عالی اقدام کنند.»
در ادامه جلسه، خداداد ارشدی مسئول حراست اداره آموزش و پرورش، مدیران دبیرستان ها، هنرستان ها، مدارس غیر دولتی در مورد ایجاد و راه اندازی رشته های علوم پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، مسائل و مشکلات دانش آموزان در شناساندن رشته های تحصیلی این واحد دانشگاهی، بازدید مستمر دانش آموزان مدارس از دانشگاه، برگزاری متعدد جلسات با مشاوران تحصیلی مدارس و مدیران سخنانی مطرح و بحث و تبادل نظر شد.»
جلسه هم اندیشی ویژه مدیران و مشاوران تحصیلی آموزش و پرورش با مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، با در سالن اجلاس مجتمع اموزشی دانشکده فنی مهندسی این واحد دانشگاهی برگزار شد.