رئیس واحد میانه در گفتگو با آنا:

تحصیل در دانشگاه قدرت تفکر را در جوانان بارور می کند

خبرگزاری آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با تاکید بر اینکه گسترش آموزش عالی برای ساختن جامعه یی بهتر و انسانی تر، لازم است اظهار کرد: «منافع عمومی آموزش عالی شامل مشارکت دانش آموختگان در توسعه اقتصادی، بالا رفتن اهمیت ارزش های بشری در جـامعه، تقویت مردم سالاری و ثبات سیاسی، روشن بینی اجتماعی و ارتقای کیفیت عمومی زندگی است.»

دکتر علی سلیمی شاملو درباره اهمیت موضوع آموزش عالی در دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، بیان کرد: «تحصیلات دانشگاهی امکان تولید و انتقال فناوری را سهولت می بخشد. به علاوه، تحصیل در دانشگاه قدرت تفکر را در جوانان بارور کرده و پرورش می دهد.»

وی با بیان اینکه دانشگاه ها تولید کننده و انتقال دهنده ثروت فرهنگی و تجارب علمی هستند که متعلق به تمام انسان ها و نوع بشر است افزود: « لازم هست بینش ما نسبت به نقش و اهمیت آموزش عالی به ویژه در مورد کشورهای در حال توسعه تغییر کند و این آموزش برای بقای کشورها یک شرط اساسی محسوب می شود.»

سلیمی با اشاره به معرفی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اذعان کرد: «این واحد دانشگاهی با درجه واحد بسیار بزرگ نوع الف، با 17 رشته تحصیلی در مقطع دکتری تخصصی، 52 رشته کارشناسی ارشد، 84 رشته کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، 50 رشته کاردانی پیوسته و ناپیوسته، سه مرکز آموزشی ترکمانچای، کاغذکنان و ترک، با سه دانشکده علوم انسانی، علوم پایه و فنی و مهندسی و نیز آموزشکده فنی و حرفه ای سما، با بیش از 3 هزار دانشجو، افق روشنی را در تحصیلات عالی شهرستان ترسیم کرده است.»

او به وجه تمایز و توانمندی های گسترده این واحد دانشگاهی نسبت به سایر مراکز آموزش عالی شهرستان پرداخت و عنوان کرد: «امکانات آموزشی گسترده با کلاس های استاندارد، آزمایشگاه ها و کارگاه های مجهز در تمامی رشته ها، سالن چند منظوره ورزشی با تجهیزات و امکانات پیشرفته و مدرن، مراکز تحقیقاتی و گلخانه های مجهز کشاورزی، سایت اینترنت مستقل با تجهیزات کامل شبکه ای، استادان مجرب با مرتبه علمی استادیار، دانشیار و استاد، مهمانسرا و استادسرا با سوئیت های مجزا، خوابگاه های مجهز با کلیه امکانات رفاهی و ... از امتیاز بارز دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه هست.»

رئیس واحد میانه، درباره دغدغه فکری و نگرانی خانواده ها از بابت تامین شهریه فرزندان خود خاطر نشان کرد: «این واحد دانشگاهی تسهیلات ویژه و استثنایی مالی برای تامین شهریه متقاضیان و علاقه مندان به تحصیل از جمله انواع وام های دانشجویی، وام شهریه، وام هزینه تحصیلی، وام ازدواج، وام کوتاه مدت، بلند مدت دولت با بازپرداخت بعد فراغت از تحصیل، تقسیط کامل شهریه و ... در نظر گرفته است.»

سلیمی در خصوص آمادگی واحد میانه برای پذیرش دانشجو در سال تحصیلی 96-97 اعلام کرد: « دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برای سال تحصیلی جدید، در 134 رشته تحصیلی مقاطع کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته، بدون آزمون، از طریق سایت www.azmoon.org ثبت نام نام می کند.»

وی تصریح کرد: «متقاضیان می توانند تا سی ام شهریور ماه سال 96، ضمن اخذ سند پذیرش از سازمان سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، با مراجعه حضوری به واحد میانه، نسبت به دیگر مراحل ثبت نام اقدام کنند.»

سلیمی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: « دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، تمهیدات لازم را برای امکان ادامه تحصیل کارکنان ادارات و شاغلین، طبق زمان های درخواستی کلاس های آموزشی آنها تدارک دیده است.»