پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به مناسبت قهرمانی دو تن از دانشجویان این واحد دانشگاهی در مسابقات یونیورسیاد دانشجویان جهان

روابط عمومی واحد میانه: در پی قهرمانی و کسب دو نشان طلا توسط آقایان سعید رجبی و میرهاشم حسینی دو تن از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در مسابقات جهانی یونیورسیاد دانشجویان در چین تایپه 2017، دکتر علی سلیمی شاملو رییس این واحد دانشگاهی در پيامی، این افتخار ارزشمند را به جامعه دانشگاهی، ورزشی و مردم شریف شهرستان میانه تبريك گفت.

متن پیام تبریک دکتر علی سلیمی به این شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحيم»

همانا ورزشکاری، مجموعه ای از اخلاق، روح پهلوانی و تندرستی است که شما دلاور مردان ایران زمین در رشته تکواندو به درستی آن را در مسابقات جهانی مقتدرانه به نمایش گذاشتید.

قهرماني افتخارآفرين دو ملي‌پوش تكواندو كشورمان در رقابت‌هاي جهانی یونیورسیاد دانشجویان در چین تایپه (2017) بار ديگر شايستگي و توانمندي ورزشكاران ايران عزيز را به رخ جهانيان كشيد و نشان داد كه جايگاه و لياقت جوانان كشورمان قرار گرفتن بر بالاترين سكوهاي جهاني است.

اينجانب كسب دو نشان طلا توسط آقایان میرهاشم حسینی و سعید رجبی، دو تن از دانشجویان سربلند دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در مسابقات جهاني یونیورسیاد دانشجویان در رشته تکواندو و افزودن اين برگ زرين بر كارنامه افتخارات ملت سرفراز ايران اسلامي، جامعه ورزشی شهرستان و این واحد دانشگاهی را به خانواده محترمشان، ورزشكاران، مربيان، به ویژه مربیان دلسوز، پرتلاش و زحمتکش بومی شهرستان میانه و جامعه ورزش تکواندو تبريك و شادباش مي‌گويم. و از خداوند منان پیروزی و سربلندی همه قهرمانان و ورزشکاران ایران عزیز را بطور مستمر و ادامه ‌دار خواستارم.

دکتر علی سلیمی شاملو
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه