دکتر علی سلیمی شاملو رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به مناسبت روزخبرنگار طی پیامی، این روز را به خبرنگاران تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است:

«ن والقلم و ما یسطرون»

جان  نباشد  جز  خبر  در  آزمون
هر که  را  افزون  خبر  جانش فزون

اقتضای جان چو ای دل آگهی است
هر که آگه تر بود جانش قوی است

۱۷ مرداد ماه روز بزرگ و سترگ خبرنگار به مناسبت سالروز شهادت شهید محمود صارمی نامگذاری شده است؛ «روز خبرنگار » یاد روز باشکوه تلاشگران عرصه اندیشه و قلم را به حضور خبرنگاران عزیز شهرستان میانه تبریک عرض نموده و ضمن پاسداشت خاطره شهدای اصحاب رسانه، تلاش وصف ناپذیر شما عزیزان را در برافروختن چراغ اطلاع‌رسانی مستقل و مسئولانه ارج می‌نهم. بی شک، دستیابی به قله‌های پیشرفت،سربلندی و سعادت کشور ، مراقبت از منافع ملی و مصالح مردم و آرمان‌های ارزشمند انقلاب اسلامی جز با حق‌جویی، صدق و مجاهدت در عرصه آگاهی ممکن نمی‌شود. از ایزد منان تداوم عزت و اهتمام مسئولانه شما را در روایت عشق، آزادی و حق گویی در عرصه آگاهی آرزومندم.
 با آرزوی توفیق الهی

دکتر علی سلیمی شاملو