خبرگزاری آنا، دکتر حامد جعفری مدرس رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، به عنوان مربی تیم ملی تکواندو در رده سنی نونهالان انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر حامد جعفری که مسئولیت کمیته استعداد یابی هیأت تکواندو استان آذربایجان شرقی را عهده دار است، مربی تیم ملی تکواندو ایران در رده سنی نونهالان جهت اعزام به مسابقات جهانی مصر شد.

حامد جعفری از تکواندوکاران بسیار شایسته و از قهرمانان اسبق این رشته می باشد که بارها در مسابقات کشوری و مسابقات بین المللی برای تیم استان و ایران افتخار کسب نموده است.

وی دانشجوی مقطع دکتری رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و از مربیان با فکر و آشنا با علم تمرین و بدنسازی مختص تکواندو هست که با تجربیات زیادی که به عنوان بازیکن در مسابقات متعدد لیگ های کشوری به دست آورده، از سال ۹۴ نیز به عنوان مربی و سرپرست  تیم شهرداری تبریز در لیگ دسته یک کشور حضور دارد،

حامد جعفری یکی از بهترین گزینه  های انتخاب شده به عنوان مربی تیم های ملی تکواندو ایران است. این انتخاب مسرت بخش  حاکی از لیاقت و شایستگی های مدرس دانشگاه آزاد اسلامی وادحد میانه و نشان از سطح بالای فنی تکواندو کاران و مربیان  استان دارد.

در کنار حامد جعفری، یوسف کرمی یکی از پر آوازه  ترین قهرمانان جهان  و کشور و نیز دانشجوی سابق این واحد دانشگاهی، به عنوان مدیر  فنی تیم  ملی نونهالان انتخاب شد که نوید بخش روزهای خوب برای تکواندو ایران خواهد بود.