خبرگزاری آنا: چهل و نهمین شماره مجله علمی و پژوهشی بوم شناسی گیاهان زراعی در قالب شماره فصل بهار دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه منتشر شد.

به گزاش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر سلیمان جمشیدی مدیر مسئول مجله علمی و پژوهشی بوم شناسی گیاهان زراعی واحد میانه اظهار کرد: «این مجله با 13 سال سابقه در زمینه نشر مقالات علمی و پژوهشی با موضوع تخصصی کشاورزی فعالیت می­کند.»

وی با اشاره به موضوعات مرتبط منتشر شده این مجله تصریح کرد: «در این شماره هشت مقاله با موضوعات مرتبط با اکولوژی گیاهان زراعتی و دارویی از نویسندگان و پژوهشگران دانشگاه­ ها و مؤسسات تحقیقاتی مختلف سراسر کشور منتشر شده است.»

جمشیدی تاکید کرد: «این مجله در رتبه ­بندی اخیر سامانه ارزیابی مجلات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، حائز بالاترین رتبه (A+) با 90 از 100 امتیاز شده و نیز علاوه بر پایگاه های علمی داخل کشور با موفقیت در پایگاه علمی بین المللی CABI نمایه شده است.»

عضو هیات علمی واحد میانه ادامه داد: «مجله بوم شناسی گیاهان زراعی در سایر پایگاه ­های نمایه­ سازی اطلاعات علمی بین المللی نظیر ISI، Elsevier، DOAJ، Springer، Scopus و Google scholar ثبت شده و در نوبت ارزیابی قرار گرفته است.»

او افزود: «علاقمندان می توانند به وب سایت این مجله به آدرس www.agroecojournal.com مراجعه و ضمن دسترسی به متن کامل مقالات، از اهداف، زمینه های فعالیت، نحوه ارسال مقاله، پایگاه های اطلاعاتی نمایه شده و سایر اطلاعات مجله مطلع شوند.»

مدیر مسئول مجله علمی و پژوهشی بوم شناسی گیاهان زراعی عضو هیات علمی واحد میانه ادامه داد: «با تلاش های انجام یافته، این مجله علاوه بر پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی، بانک اطلاعات نشریات کشور و کب اینترنشنال، اخیرا در پایگاه هایی نظیر Science Indexing Services (SIS) و Journal Index نیز نمایه شده است.»

وی اضافه کرد: «با تلاش های انجام یافته، این مجله علاوه بر پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی، بانک اطلاعات نشریات کشور و کب اینترنشنال، اخیرا در پایگاه هایی نظیر Science Indexing Services (SIS) و Journal Index نیز نمایه شده است.»

جمشیدی با بیان اینکه این نشریه که توسط دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه انتشار می­یابد، آخرین یافته ­های حاصل از پژوهش­های علمی بنیادی و کاربردی پژوهشگران داخل و خارج کشور را در اواخر هر فصل به دو زبان فارسی و انگلیسی و به صورت چاپی و الکترونیکی منتشر می­کند اضافه کرد: «مقالات ارایه شده در زمینه مسایل بوم­شناختی (اکولوژی) گیاهان زراعی و یا دارویی بوده و مشخصاً مسایلی از قبیل به زراعی و به نژادی محصولات، واکنش محصولات گیاهی به تنش­های زیستی و غیر زیستی، کشاورزی حفاظتی، حفاظت آب و خاک را در بر می گیرد.»

این مجله از طریق وبگاه www.agroecojournal.com قابل دسترسی می­باشد.