خبرگزاری آنا: آزمون سراسری سازمان سنجش سال 1396 همزمان با سراسر کشور به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و نماینده تام الاختیار واحد میانه اظهار کرد:«در این آزمون، 1231 نفر داوطلب دختر و پسر در دو نوبت صبح روزهای پنجشنبه و جمعه، جهت ورود به دانشگاه های کشور در این واحد دانشگاهی به رقابت پرداختند.»

وی افزود: «تعداد 121 نفر داوطلب پسر و 194 نفر دختر در صبح روز پنجشنبه 15/4/96 و 167 نفر داوطلب پسر و 749 نفر دختر در صبح روز جمعه 16/4/96 در این آزمون شرکت داشتند.»

اجلی با اشاره به حوزه امتحانی داوطلبان بیان کرد: «محل برگزاری حوزه امتحانی پسران در ساختمان مرکزی و محل برگزاری حوزه امتحانی دختران نیز، مجتمع آموزشی (سایت شماره 2) دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه تعیین شده بود.»

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه حاطر نشان کرد: «این واحد دانشگاهی قبل از شروع تعطیلات تابستانی با برنامه ریزی های انجام یافته در زمینه فراهم نمودن امکانات مناسب رفاهی و فضایی آرام برای داوطلبان تمام تلاش های لازم را به عمل آورده بود.»

اجلی ادامه داد: «طبق اعلام سازمان سنجش کشور، آزمون عمومی و اختصاصی داوطلبان در گروه های آزمایشی علوم انسانی، علوم تجربی، علوم ریاضی و فنی و هنر در دو نوبت صبح و عصر روزهای پنجشنبه و جمعه در سراسر کشور برگزار شد.»

در حاشیه این آزمون دکتر یعقوب شیویاری نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی و هیات همراه از حوزه های امتحانی پسران و دختران دانشگاه آزاد اسلامی میانه بازدید کرد.