اصغر عزیزی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در مسابقات قهرمانی آسیا با غلبه بر همه حریفانش توانست مدال طلای این دوره از رقابت‌ها را کسب کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سومین دوره مسابقات قهرمانی آسیا پاراتکواندو از شنبه دهم تیر با حضور 115 هوگوپوش از 20 کشور به میزبانی شهر «چانچئون» کره‌جنوبی در حال برگزاری است و تیم ملی کشورمان با 7 تکواندوکار به مصاف رقبایشان رفتند.

اصغر عزیزی دانشجوی واحد میانه، نماینده ایران در وزن 75+ کیلوگرم (K44) در نخستین مبارزه داوگا سدنوگومبوپیل مغول را مقتدرانه 31 بر 11 شکست داد. در ادامه به مصاف الکساندر لاورو روس رفت و 11 بر 6 پیروز شد.
عزیزی در سومین دیدار نیز به مصاف نماینده دیگری از روسیه رفت و با غلبه بر این تکواندوکار (13 بر 11) به فینال راه یافت.
هوگوپوش کشورمان در دیدار نهایی رو در روی بیلال لاخیائف از روسیه قرار گرفت و نتیجه را 28 بر 10 به نفع خود به پایان رساند و به مدال طلا رسید و بر سکوی قهرمانی ایستاد. هدایت این تیم برعهده پیام خانلرخانی به عنوان سرمربی و مهدی احمدی به عنوان مربی است و مسعود لشگری به عنوان سرپرست در کنار تیم حضور دارد.
با تصمیم فدراسیون جهانی تکواندو، هوگوپوشان سایر قاره‌ها مجاز به شرکت در این رقابت‌ها هستند. امتیاز این مسابقات برای تکواندوکاران قاره آسیا G4 است و برای تکواندوکاران سایر قاره‌ها G2 خواهد بود.