دو تن از دانشجویان واحد میانه با دوچرخه راهیان سفر عشق خواهند بود
خبرگزاری آنا: نیما پاکدل و علی گلمحمدی دو تن از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با دوچرخه مسیر شهرستان میانه تا مشهد مقدس را رکاب خواهند زد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، نیما پاکدل و علی گل محمدی با شعار سفر پاک، مقصد مطهر، با دوچرخه راهیان سفر عشق خواهند بود.
این دو دانشجو مسافت میانه در استان آذربایجان شرقی تا مشهد مقدس در خراسان رضوی، حدود 1365 کیلومتر را از سمت شمال کشور به مدت 18 روز رکاب خواهند زد.
نیما پاکدل که چندی پیش در اربعین حسینی مسیر میانه کربلا را رکاب زده بود این بار خود را برای میلاد امام رضا آماده کرده و راه به سوی مشهد مقدس گرفته است.
در این روزها که استان های گیلان و مازندران پذیرای مهمانان زیادی خواهند بود، مشکل بهداشت و افزایش زباله ها را هم خواهد داشت، بدین جهت برای سلامتی ، هوای پاک و پاکیزگی سواحل و جنگل ها از دوچرخه به عنوان وسیله نقلیه استفاده شده است.
این سفر از شهر میانه به مدت حداکثر 18 روز به مقصد مشهد و تا شهر اصفهان به مدت 45 روز طول خواهد کشید.
شروع این حرکت 1 تیرماه بوده و تا پایان مرداد به طول خواهد انجامید.
هدف از سفر با توجه به شعار سفر پاک، مقصد مطهر و استفاده از دوچرخه بجای خودرو حتی در سفر است.
نیما پاکدل دانشجوی رشته مهندسی عمران و علی گلمحمدی دانشجوی رشته مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه می باشند.
Photo 2017 06 20 09 30 49