دانشجوی واحد میانه در گفتگو با آنا اعلام کرد:
برای کسب بهترین نتیجه به مسابقات جهانی لندن اعزام می شوم
خبرگزاری آنا: دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: « برای کسب بهترین نتیجه در مسابقات جهانی لندن تمرین می کنم اما نمی دانم چه نتیجه ای به دست خواهم آورد.»
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، اسدالله عظیمی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و ملی پوش دو و میدانی جانبازان و معلولان ایران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «در مسابقات جهانی لندن در ماده پرتاب وزنه کلاس 53F شرکت خواهم کرد و تمریناتم را در شهر میانه و تحت نظر بهمن رضایی انجام می دهم تا برای مسابقات جهانی آماده شوم.»
وی افزود: «سعی می کنم به آمادگی خوبی دست یافته تا بتوانم در مسابقات جهانی نتیجه خوبی کسب کنم و برای خودم هم راضی کننده باشد، اما نمی دانم چه نتیجه ای کشب خواهم نمود.»
ملی پوش دو و میدانی جانبازان و معلولان ایران با بیان اینکه اگرچه همه ورزشکاران برای کسب مدال در مسابقات شرکت می کنند و من هم از این قاعده مستثنی نیستم اضافه کرد: «پیش از این در مسابقات جهانی و بازی های پارالمپیک حضور داشتم، اما به دلیل تغییر کلاسم بعد از پنج، شش سال وقفه در فعالیت ورزشی ام بار دیگر در مسابقات پارالمپیک ریو شرکت کردم.»
دانشجوی واحد میانه ادامه داد: «بنده در مسابقات بازی های پارالمپیک ریو (2016) توانستم در ماده پرتاب وزنه به عنوان سومی دست پیدا کنم و هم اکنون نیز تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته و رکوردهای خوبی را به ثبت رسانده ام تا اینکه با آمادگی کامل به مسابقات جهانی اعزام شوم.»
وی به عنوان مسن ترین ورزشکار کاروان ایران در پارالمپیک ریودوژانیرو حضور یافت و توانست در پرتاب وزنه با رکورد 8 متر و 14 سانتی متر پس از ورزشکاران یونان و ایالات متحده آمریکا به مقام سوم و گردن آویز برنز دست یابد.
اسداله عظیمی جانباز 70 درصد جنگ تحمیلی در سال ۱۳۵۹ مجروح و دچار عارضه قطع نخاعی شد و از سال ۱۳۶۸ به ورزش وزنه برداری روی آورد.
وی به علت عارضه نخاعی و سنگین بودن رشته وزنه برداری، به رشته دو و میدانی، ماده پرتاب دیسک و پرتاب وزنه روی آورد و در سال ۱۳۷۷ در مسابقات جهانی انگلستان توانست دو مدال ارزشمند طلا را برای ایران اسلامی به ارمغان بیاورد.
از دیگر افتخارات دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و یادگار هشت سال دفاع مقدس، می‌توان مقام دومی پرتاب دیسک در مسابقات جهانی نیوزیلند، مقام سومی پرتاب دیسک کلاس ترکیبی اف ۵۲، اف ۵۳ و اف ۵۴ در مسابقات جهانی برزیل، دو مدال طلا پرتاب دیسک و وزنه در مسابقات آسیایی و اقیانوسیه در کشور مالزی، مدال طلای مسابقات جهانی چین تایپه و پاراالمپیک آتن و در مدت ۲۰ سال فعالیت ورزشی، مدال طلا ماده پرتاب وزنه رقابت های بین المللی دوومیدانی معلولین فزاع امارات 2016 و کسب بیش از ۴۰ مدال رنگارنگ طلا، نقره و برنز را نام برد.