از سری ویژه برنامه های ماه مبارک رمضان در واحد میانه

ششمین دوره طرح قرآنی «رمضان، بهار قرآن» با محوریت تفسیر سوره حمد برگزار می شود

خبرگزاری آنا: از سری ویژه برنامه های ماه مبارک رمضان، ششمین دوره طرح قرآنی «رمضان، بهار قرآن» با محوریت تفسیر سوره حمد امام خمینی(ره) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مهندس حبیب اله خدابنده معاون دانشجویی و فرهنگی واحد میانه، با بیان اینکه ماه مبارک رمضان، ماه میهمانی خداوند و فرصتی مغتنم برای ایمان آورندگانی است که با صیام و قیام به تهذیب نفس و تصفیه درون روی می آورند اظهار کرد: «بندگان خدا در ماه ضیافت الهی، با تدبر و تفکر در آیات حیات بخش قرآن کریم از نعمت های جان فزای این مائده آسمانی بهره مند می شوند.»
وی افزود: «معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بر آن شد تا همانند سال های گذشته، در ماه مبارک رمضان سال جاری که با سالگرد رحلت رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) همزمان است، این دوره طرح قرآنی را برگزار کند.»
خدابنده با اشاره به اینکه، ششمین دوره طرح قرآنی «رمضان، بهار قرآن» با حضور گسترده استادان، کارکنان و جمعی از دانشجویان واحدها و مراکز دانشگاهی سراسر کشور در حال برگزاری است گفت: «کارگاه تفسیر قرآن کریم در ماه مبارک رمضان، فضای دانشگاه ها را به شمیم روح بخش کلام ا... مجید معطر می سازد و این کارگاه با محوریت تفسیر سوره حمد امام خمینی(ره) در محل نمازخانه دانشگاه آزاد اسلامی  واحد میانه نیز در ایام ماه ضیافت ا... در حال انجام است.»
او ادامه داد: «این دوره توسط حجت الاسلام حاج مهدی خزائی از طلاب حوزه علمیه قم تدریس می شود و با هدف ارتقای معرفت دینی و آشنایی بیشتر دانشگاهیان با فرهنگ و معارف قرآن کریم صورت می گیرد.»

معاون دانشجویی و فرهنگی واحد میانه خاطر نشان کرد: « در این طرح معنوی در قالب دوره های توانمند سازی ویژه کارکنان این واحد دانشگاهی برای شانزده جلسه یک ساعته تنظیم شده است و در پایان گواهی گذراندن این دوره به شرکت کنندگان تقدیم خواهد شد.»