برگزاری ژوژمان طراحی دوخت و لباس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه

خبرگزاری آنا: برای نخستین بار، ژوژمان درس «ارائه کار نهایی دانشجویان» رشته تکنولوژی و طراحی دوخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزارشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا: فاطمه مغانلو مدرس رشته طراحی دوخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در مورد تعریف واژه ژوژمان گفت: «ژوژمان یک کلمه فرانسوی است ( jugement ) و در انگلیسی ( judgment ) به معنی قضاوت کردن ، بعضی مواقع از ژوژه هم استفاده می شود.»
وی افزود: «دانشجویان هنر و رشته طراحی دوخت، برای ارائه آثار خود در دانشگاه ها و مراکز آموزشی هنر آثار خود را ژوژه می کنند و به قضاوت استادان قرار می دهند.»
مغانلو ادامه داد: «همیشه این قضاوت ساعت ها در دانشگاه های هنر به طول می کشد و سر انجام استاد مربوطه نمره ای را برای این واحد درسی که در طول یک ترم با دانشجویان خود داشته را ارائه می دهد.»
 مدرس رشته طراحی دوخت واحد میانه، در خصوص هدف از برگزاری این ژوژمان گفت: «رسیدن به یک طرح اسلیمی و پیاده کردن نقوش های مهندسی بر روی طرح های لباس امروزی که با ایده ی خود دانشجوی طراح، اصلی ترین هدف برگزاری این ژوژمان است.»
وی اظهار کرد: «در این ژوژمان دانشجویی، طرح رنگ در طراحی لباس، طراحی لباس محلی آذربایجان، طراحی لباس با ایده گرفتن از نقوش اسلیمی، اصیل و محلی ایرانی و طرح نقشه ای از نقوش مهندسی دیده می شود.»
مغانلو افزود: «با به روی آوردن نقش رنگ در خود لباس و طراحی لباس، یکی از مهمترین اصل در موقعیت های اجتماعی، فرهنگی و ... است که این موضوع را دانشجویان این واحد دانشگاهی، در طراحی لباس تحت عنوان ژوژمان بیان کردند.»
استاد رشته طراحی دوخت، برگزاری ژوژمان در این رشته را برای دانشجویان بسیار حائز اهمیت دانست بیان کرد: «باید به صورت حرفه ای تر به موضوع پرداخته شود زیرا دانشجویان، هنگام ارائه کار، انگیزه و اشتیاق بیشتری از خود نشان می دهند.»
ژوژمان درس «ارائه کار نهایی دانشجویان» رشته تکنولوژی و طراحی دوخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، خانم دفعت عطاری مدیر گروه رشته طراحی دوخت و جمعی از دانشجویان علاقمند در محل سالن مشرف به کلاس ها در طبقه سوم برگزارشد.»