درخشش نشان طلا مسابقات تکواندو بازی های همبستگی کشورهای اسلامی بر سینه دانشجوی واحد میانه

خبرگزاری آنا: مهدی یوسفی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، در چهارمین دوره بازی های همبستگی کشورهای اسلامی در رشته تکواندو کشور جمهوری آذربایجان، نشان طلا را بر گردن آویخت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مهدی یوسفی نماینده وزن 63- کیلوگذم کشورمان با شکیت نماینده قزاقستان توانست سکوی قهرمانی چهارمین دوره بازی های همبستگی کشورهای اسلامی را به نام خود ثبت کند.
در سومین و آخرین روز از مسابقات تکواندو بازی های همبستگی کشورهای اسلامی با حضور 166 تکواندوکار از 23 کشور در سالن ورزشی باکو آذربایجان برگزار شد.
مهدی یوسفی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، تکواندکار وزن 63- کیلوگرم برای کسب نشان زرین این رقابت ها، ابتدا «مبارک الشریف» از عربستان را 25 بر 5 شکست داد، سپس به مصاف «فرهاد کاورات» نماینده ترکیه دارنده مدال برنز قهرمانی جهان 2016 رفت و با نتیجه 11 بر 8 پیروز شد.
مهدی در مرحله نیمه نهایی رو در روی «محمد آسفور» تکواندوکار اردنی قرار گرفت و با امتیاز 29 بر 17 برد و به فینال راه پیدا کرد. در فینال این دوره از رقابت ها در دیداری حساس و با شکست مقتدرانه «علیمژان سریکبایف» نماینده قزاقستان با نتیجه 27 بر 7، صاحب خوشرنگ ترین مدال این رقابت ها شد.
گفتنی است؛ هدایت این تیم بر عهده فریبرز عسگری به عنوان سرمربی، علی محمد بسحاق و مهدی احمدی به عنوان مربی بود.