کاروان پیاده امام علی(ع) حرم امام راحل، شام را میهمان واحد میانه بودند

خبرگزاری آنا، کاروان پیاده امام علی(ع) تبریز که برای زیارت و تجدید میثاق با امام راحل و مقام معظم رهبری عازم مرقد امام خمینی(ره) هستند، روز سه شنبه 26 اردیبهشت 96، به صرف شام میهمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه بودند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلیمی شاملو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اظهار کرد: «کاروان پیاده حرم مطهر امام راحل، عصر سه شنبه 26 اردیبهشت سال 96 در ابتدای ورود خود به میانه، با حضور در مزار شهدای گمنام با قرائت دعای زیارت عاشورا، نسبت به مقام شامخ شهداء ادای احترام کردند. و شام را میهمان این واحد دانشگاهی بودند.»
وی گفت: «کاروان پیاده امام علی(ع) به رسم هرسال و برای بیست و سومین مرتبه از تبریز حرکت کرده و برای حضور در مراسم سالگرد بزرگداشت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره)  روز سیزدهم خردادماه به تهران خواهد رسید.»
سلیمی افزود: «این کاروان مسیر 750 کیلومتری از تبریز را به مقصد تهران طی کرده و از استان‌های زنجان، قزوین، کرج ، تهران و بیش از پنجاه و نه شهر، روستا و آبادی و 150 موقف که در مسیر حرکت آن قرار دارند، عبور خواهد کرد.»
او ادامه داد: «کاروان تبریز در روز سیزدهم خردادماه سال جاری به عنوان نمایندگان استان آذربایجان شرقی به تهران می رسند و در مراسم بیست و هشتمین سالگرد ارتحال امام خمینی (س) شرکت می‌کنند.»
رئیس واحد میانه با اشاره به خدمات رسانی  دستگاه های دولتی در طول مسیر به کاروان پیاده تصریح کرد: «در وهله ی اول شرکت کنندگان به صورت خودجوش عازم این سفر شده اند و امکانات لازم را فراهم کرده اند؛ در کنار آن ستاد بزرگداشت امام خمینی(ره) به همراه سایر ارگان ها و نهادها درباره ساماندهی تغذیه و اسکان مسافران نیز اقداماتی را انجام خواهند داد و دانشگاه آزاد اسلامی میانه نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود.»