چهارمین شماره از نشریه انجمن های علمی، دانشجویی «کاسبرگ» واحد میانه منتشر شد

خبرگزاری آنا: چهارمین شماره از نشریه انجمن های علمی، دانشجویی «کاسبرگ» دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه منتشر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر رضا وجدی مدیر پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: «با انتشار چهارمین شماره از نشریه علمی دانشجویی کاسبرگ، قدم های بزرگی در بخش کشاورزی به عنوان رکن اصلی پیشرفت کشور برای اشتغال زایی وتامین غذایی سالم برای جامعه به منظور داشتن جامعه ای سالم و پویا برداشته ایم.»
وی اذعان کرد: «امروزه تولید محصولات ارگانیک، آفت کش ها و سموم ارگانیک که حداقل اثرات مخرب زیست محیطی داشته، بسیار مورد توجه در زمینه اشتغال زایی و ایجاد فرصت های شغلی است.»
وجدی با توجه به اهمیت نقش شرکت های دانش بنیان در زمینه تولید محصولات کشاورزی جهت اشتغال زایی جوانان ایران اسلامی افزود: «بسیار فعالیت ها در این زمینه با حمایت مالی و اداری مسئولان می تواند در راستای جامه عمل پوشاندن به فرموده رهبر معظم انقلاب موثر باشد.»
او ادامه داد: «مسأله دیگر آب و منابع آبی کشور هست که عامل حیاتی در رونق کشاورزی و تولید محصولات کشاورزی ایفاء می کند و مقوله آب در بخش کشاورزی نیاز به توجهات بسیار است.»
مدیر پژوهشی واحد میانه خاطر نشان کرد: «تکنیک ها و ابداعات نوین در امر استفاده بهینه از آب نه تنها می تواند باعث اشتغال زایی شود، بلکه در امر تولید سیستم های نوین آبیاری و غیره می توان اقتصادی پویا داشت.»
وجدی اظهار کرد: «عدم وابستگی به واردات محصولات و اتکاء به تکنولوژی و دانش بومی می تواند فرصت های اشتغال زایی و تولید را افزایش داده و نیرویی با تجربه و به روز از لحاظ دانش و تکنولوژی کسب کرد.»
این مسئول با اشاره به مطالب چاپ شده در این نشریه اضافه کرد: «ویژگی های اگرواکولوژیکی سزبانیا، توسعه روستایی و کشاورزی پایدار در شهرستان گرمی استان اردبیل، مروری بر اثرهای مفید اسیدهای چرب امگا -3، حسابداری آب، کاربرد آب مغناطیسی در کشاورزی، قارچ های تاقچه ای روی درختان و ژئوپدولوژی روشی جدید در مطالعات خاک شناسی، می توان از عناوین و مطالب نشریه کاسبرگ اشاره کرد.»
وی افزود: «چهارمین شماره از نشریه علمی دانشجویی، به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، با مدیر مسئولی دکتر علی فرامرزی، سردبیری دکتر حسن نورافکن و مدیر داخلی دکتر محمد صالحی در بهار سال 1396 انتشار یافت.»

Kasbarg4