بازدید دانش آموزان دبیرستان دخترانه توفیق دانش از واحد میانه

خبرگزاری آنا: جمعی از دانش آموزان دبیرستان دخترانه توفیق دانش از دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه بازدید کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، قادر حسن زاده رئیس دفتر ارتباط با صنعت واحد میانه اظهار کرد: «در راستای شناساندن پتانسیل بالای دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و جهت آشنایی دانش آموزان مدارس شهرستان از امکانات آموزشی، پژوهشی (اعم از کتابخانه، آزمایشگاه ها، کارگاه ها و ...)، دانشجویی و فرهنگی (رفاهی و ورزشی) همه ساله بازدیدهای مختلفی از این مجموعه آموزشی صورت می گیرد.»
وی گفت: «معرفی رشته های تحصیلی، دستاوردها و امکانات موجود دانشگاه برای قشر دانش آموز در هر شهرستان، می تواند در انتخاب رشته و دانشگاه محل تحصیل تاثیر بسزایی داشته باشد.»
حسن زاده اضافه کرد: «دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد، در خصوص کارآفرینی، مزایا و ادامه تحصیل دانش آموزان در دانشگاه شهر خود، توضیحات جامع و کاملی ارائه کرد.»
رئیس دفتر ارتباط با صنعت و جامعه واحد میانه، با اشاره به دیگر ویژگی های بازدید دانش آموزان از مراکز آموزش عالی افزود: «از دیگر ویژگی های این گونه بازدیدها را، آشنایی بیشتر دانش‌آموزان از نحوه انتخاب واحد، ویژگی‌های دانشگاه، نحوه پذیرش دانشجو، چشم‌انداز و آینده شغلی فارغ التحصیلان و رشته‌های آموزشی، اندیشیدن با تامل و آگاهانه آنها روی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی می توان نام برد.»
وی ادامه داد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه یکی از مهمترین دانشگاه های استان آذربایجان شرقی است که با سه دانشکده علوم انسانی، علوم پایه و کشاورزی و منابع طبیعی، امکانات کامل کارگاهی و آزمایشگاهی مدرن، سالن چند منظوره ورزشی، مهمانسرا با سوئیت های مجهز،  سه مرکز آموزشی کاغذکنان، ترک و ترکمانچای، می تواند یکی از اصلی ترین انتخاب های دانش آموزان برای ادامه تحصیل باشد.»
او خاطر نشان کرد: « دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، آمادگی همه جانبه خود را در جهت حضور و بازدید دانش آموزان کلیه مدارس آموزش و پرورش شهرستان از امکانات این واحد دانشگاهی اعلام می دارد.»