انشجوی واحد میانه مدال طلای جهانی خود را به خانه سالمندان اهداء کرد

خبرگزاری آنا: به مناسبت میلاد حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان، حسین موسی زاده دانشجوی شته مهندسی برق قدرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و عضو گروه اجتماع محور (CBO) نو اندیشان بصیر، مدال طلای مسابقات کاپ آزاد جهانی استامبول را، به خانه سالمندان اهداء کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حسین موسی زاده به همراه دکتر علی سلیمی شاملو رئیس، دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مهندس حبیب اله خدابنده معاون دانشجویی و فرهنگی و امیرعلی درهمجانی مدیر حراست و اعضای گروه اجتماع محور (CBO) نو اندیشان بصیر دانشگاه آزاد اسلامی میانه، در دیدار با خانه سالمندان، مدال خوش رنگ طلای خود را به مادران دیروز در انتظار تقدیم کرد.
حسین موسی زاده ووشو کار این واحد دانشگاهی در مسابقات آزاد کاپ جهانی استامبول در سال 2016 توانست به مدال طلای این دوره از رقابت ها دست پیدا کند.
گروه اجتماع محور (CBO) نو اندیشان بصیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در تاریخ 9/10/91 با همکاری اداره بهزیستی و دفتر مشاوره دانشگاه زیر نظر معاونت دانشجویی و فرهنگی، با هدف ارتقای سطح سلامت و پیشگیری از آسیب های اجتماعی، با عضوگیری از دانشجویان کار خود را آغاز کرد و طی جلسات تشکیل یافته توسط دانشجویان، گروه اجتماع محور فعالیت خود را شروع کرد.
کارگاه های متعدد مانند کارگاه های مهارت های زندگی یا پیش از ازدواج و ...، بزرگترین مزیت این گروه است که برنامه ریزی و اداره آن توسط خود دانشجو صورت می گیرد. و در واقع می توان گفت که یک گروه خودجوش دانشجویی است که هدف آن جلوگیری از آسیب های روانی و اجتماعی و پیشبرد سطح آگاهی دانشجویان در زمینه های مختلف روانی، اجتماعی، علمی و رفتاری هست.