بازدید بیش از 400 نفر دانش آموز از دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه

خبرگزاری آنا: بیش از 400 نفر از دانش آموزان دختر و پسر مدارس راهنمایی و دبیرستان از حوزه های مختلف پژوهشی، آموزشی و دانشجویی بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: «بیش از 400 نفر از دانش آموزان دختر و پسر مدارس راهنمایی و دبیرستان های خلیج فارس، فرهنگ، پروین اعتصامی، عرفان، مدرسه روستای طوق، روستای گوندوغدی، مصطفی خمینی، مطهری، ولیعصر(عج)، شهید حامدی و ابوذر از امکانات آزمایشگاه، کارگاه ها، از جمله سایت کامپیوتر بازدید کرده و آشنا شدند.»
دکتر علی سلیمی افزود: «هدف اصلی از این بازدید، نوعی آزمون از دانش آموزان در خصوص مشاوره آنلاین و انتخاب رشته تحصیلی از طریق سایت hamgam.edu.ir بود که مسئولان مدارس، زمان تعیین شده ای به دانش آموزان دادند تا آنها از طریق سایت مذکور انتخاب رشته نمایند.»
وی خاطر نشان کرد: «علاقه دانش آموزان به ادامه تحصیل در دانشگاه و رشته های خوب و پرطرف دار و چشم انداز آینده شغلی آنان، انگیزه اصلی رابطه و تعامل بین دانشگاه و دانش آموزان بوده است.»
سلیمی با بیان اینکه این امر به سبب دارا بودن رشته های متنوع و پرطرف دار مورد نیاز دانش آموزان و امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی مجهز و مدرن، اکثر مدارس این شهرستان و حومه، درخواست بازدید از این واحد دانشگاهی را می کنند اظهار کرد: « در این بازدیدها، دانش آموزان بهتر می توانند با تأمل و آگاهی بیشتر روی تحصیل خود در دانشگاه آزاد اسلامی بیاندیشند و در این واحد دانشگاهی ترتیبی اتخاذ گردیده تا این بازدیدها، همه ساله به صورت منظم و برنامه های متنوع تر و با هماهنگی و زحمات دفتر ارتباط با صنعت و جامعه واحد میانه برگزار شود.»