مدیر مسئول فصلنامه بوم شناسی گیاهان زراعی واحد میانه عنوان کرد:
افزایش تعداد نمایه های بین المللی فصلنامه و قرار گرفتن آن در بین مجلات علمی ممتاز
خبرگزاری آنا: مدیر مسئول فصل نامه «بوم شناسی گیاهان زراعی» دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از افزایش تعداد نمایه های بین المللی فصل نامه و قرار گرفتن آن در بین مجلات ممتاز خبر داد.
دکتر سلیمان جمشیدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «در ارزیابی اخیر انجام شده توسط سامانه ارزیابی دانشگاه آزاد اسلامی، فصلنامه علمی و پژوهشی بوم شناسی گیاهان زراعی جزو مجلات به روز از لحاظ تناوب انتشار شناخته شد.»
وی افزود: «این فصل نامه از لحاظ کیفیت با امتیاز 90 از 100 در بالاترین رتبه بندی یعنیA+ قرار گرفته و از این لحاظ در رشته کشاورزی و منابع طبیعی در رتبه سوم در بین 68 مجله منتشر شده از سوی دانشگاه ­های آزاد اسلامی سراسر کشور جای گرفت.»
عضو هیات علمی واحد میانه ادامه داد: «با تلاش های انجام یافته، این مجله علاوه بر پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی، بانک اطلاعات نشریات کشور و کب اینترنشنال، اخیرا در پایگاه هایی نظیر Science Indexing Services (SIS) و Journal Index نیز نمایه شده است.»
جمشیدی با بیان اینکه این نشریه که توسط دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه انتشار می­یابد، آخرین یافته ­های حاصل از پژوهش­های علمی بنیادی و کاربردی پژوهشگران داخل و خارج کشور را در اواخر هر فصل به دو زبان فارسی و انگلیسی و به صورت چاپی و الکترونیکی منتشر می­کند اضافه کرد: «مقالات ارایه شده در زمینه مسایل بوم­شناختی (اکولوژی) گیاهان زراعی و یا دارویی بوده و مشخصاً مسایلی از قبیل به زراعی و به نژادی محصولات، واکنش محصولات گیاهی به تنش­های زیستی و غیر زیستی، کشاورزی حفاظتی، حفاظت آب و خاک را در بر می گیرد.»
مدیر مسئول فصل نامه بوم شناسی گیاهان زراعی در بخش دیگر از سخنان خود به سایر مقالات ارایه شده اشاره کرد و گفت: «استفاده از کودهای بیولوژیک در تولید محصولات، آفات، بیماری ­ها و علف ­های هرز، کشت مخلوط، تولید پایدار در مناطق خشک و نیمه خشک، سیستم­ های تولید تک کشتی و چند کشتی، مدیریت بودجه و انرژی در تولید محصول، چرخه ­های عناصر غذایی در آگرو اکوسیستم ­ها، اثر تغییر اقلیم بر تولید محصولات و اکولوژی بذر از دیگر مقالات ارایه شده است.»
 این مجله از طریق وبگاه www.agroecojournal.com قابل دسترسی می­باشد.