دانشجوی واحد میانه، در مسایقات تکواندو بین المللی قزاقستان بر سکوی قهرمانی ایستادScreenshot

خبرگزاری آنا: مهدی یوسفی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، با کسب مدال طلا در مسابقات تکواندو بین المللی قزاقستان، بر سکوی قهرمانی ایستاد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مهدی یوسفی، تکواندو کار تیم ایران در این دوره از رقابت ها، در وزن 63- کیلوگرم تکواندو کارانی از روسیه، قزاقستان، روسیه وقزاقستان را از پیش رو بردارد و حریف آریا محمدی در دیدار نهایی شود. این فینال تمام ایرانی را یوسفی 15 بر 13 به سود خود خاتمه داد و به نشان طلا دست پیدا کرد.
این روره از مسابقات با حضور 472 تکواندوکار از 16 کشور، به مدت سه روز در دو رده سنی جوانان و بزرگسالان در «آتی راو» کشور قزاقستان برگزار شد و پرونده نمایندگان تکواندو ایران در این مسابقات با 11 مدال طلا، نقره و برنز بسته شود.

Photo 2017 04 23 22 24 05