مسئول فرهنگی قرارگاه خاتم الاوصیاء استان مازندران در واحد میانه تاکید کرد:

اکنون استمرار خون شهدا، در گرو حیا و پاکدامنی بانوان ما قرا ر دارد

خبرگزار انا: مسئول قرارگاه خاتم الاوصیاء استان مازندران اظهار کرد: «آرمان، افکار و اندیشه شهیدان اقلاب نباید فراموش شود و امنیت و ارامش کشور، به اعتبار نام مقدس شهید است.»
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حاج روح اله انگیسه در مراسم یادواره شهدای دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، جایگاه رفیع شهدا، علی الخصوص شهدای مدافع حرم را ستود و گفت: «فرهنگ دفاع مقدس، فرهنگ ماندگاری است که باید برای نسل جدید تبیین شود و جوانان ما نیز با زوایای مختلف آن آشنا شوند.»
وی با اشاره به سخن امام علی(ع)، انسان ها را در مقابل نعمتی که خداوند به آنها داده به سه دسته تقسیم بندی کرد که روش های متفاوتی را در این خصوص در پیش می گیرند افزود: «گروه اول کسانی هستند که راه مقابله را در پیش می گیرند و شکر نعمت ندارند. اینها ابناء‌الدنیا هستند که در فکر جمع آوری ثروت و قدرت در دنیا هستند و همیشه به رفاه و آسایش خود می اندیشند و قوانین خدا را دور می زنند و حتی از راه حرام مال به دست می آورند.»
راوی موسسه تفحص سیره شهدای قم در ادامه افزود: «گروه دوم راه معامله را در دستور کار خود قرار داده که روش بده و بستان را در پیش می گیرند وگروه سوم کسانی هستند که در مقابل نعمتی که خداوند به آنها داده با خدا معاشقه می کنند و اینگونه افراد، ابناء الاخره هستند که به جز خدمت به خدا و قدم برداشتن در راه خدا نیت و هدف دیگری ندارند.»
انگیسه با بیان خاطره اتی از شهداء و رزمندگان دفاع مقدس  تاکید کرد: «استمرار خون کربلا در خرمشهر بود و اکنون استمرار خون شهدا در گرو چادر بانوان، حیا و پاکدامنی آنها قرار دارد و بایستی منازل ما، مکانی برای میزبانی حضرت زهرا(س) مهیا شود.»
حجت الاسلام و المسلمین حاج عبدالله محمدی امام جمعه شهرستان میانه گفت: « شهدا بخاطر من و شما، دین، حیثیت، امنیت و عزت اسلامی رفتند و مراسمات مربوط به شهدا باید در شأن و منزلت آنها برگزار شود.»
وی ادامه داد: «تداوم راه شهدا، تنها راه مقابله با دشمنان نظام هست. زیرا آنها الگوی بسیار خوبی برای جوانان نسل سوم هستند.»
در پایان مراسم، از عوامل برگزاری راهیان نور شهرستان و دست اندرکاران این حرکت فرهنگی با اهدای لوح و هدایایی تجلیل شد.
یادواره شهدای دانشجو به همراه اختتامیه راهیان نور سال 95 از سوی حوزه بسیج دانشجویی با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، با حضور امام جمعه، مسئولین ادارات، رؤسای دانشگاه ها و مراکز علمی و آموزشی، جمعی از دانشجویان، استادان و کارکنان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد.