کاشت 350 نهال سنجد به یاد 350 شهید دانشگاه آزاد اسلامی در واحد میانه

خبرگزاری آنا: 350 اصله نهال سنجد به یاد 350 شهید والامقام دانشگاه آزاد اسلامی به نام «سروهای سبز میهن»، در سایت 32 هکتاری مجتمع آموزشی واحد میانه کاشته شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا: دکتر ناصر نظری رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با بیان این مطلب گفت: «این امر مهم و با ارزش، براساس بخشنامه مدیرکل امور شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی و ضرورت تجلیل از مقام والای شهدای گرانقدر میهن اسلامی، در حضور علی محمودی از کارکنان این واحد دانشگاهی و برادر شهید و مسئولان دانشگاه، تعداد 350 اصله نهال سنجد در اراضی 32 هکتاری سایت شماره دو واحد میانه صورت گرفت.»
وی با بیان اینکه درختان همواره در زندگی بشر مؤثر بوده اند و گسترش فضای سبز ضمن تأثیر در زیبایی بصری، محیطی و سلامت هوا، در ایجاد فضاهای با نشاط  برای دانشجویان در دانشگاه ها بسیار با اهمیت است اظهار کرد: «کاشت نهال و گسترش فضای سبز باید با صرفه جویی در مصرف آب همراه باشد و با بهره گیری از شیوه های جدیدتر و آبیاری قطره ای باید مصرف آب را  تقلیل دهیم.»
نظری ادامه داد: « این واحد دانشگاهی جهت بزرگداشت روز شهدا و یاد و خاطره این عزیزان، اقدام به کاشت 350 نهال سنجد به یاد 350 شهید دانشگاه آزاد اسلامی به نام (سروهای سبز میهن) نموده است و با به ثمر رسیدن آن، می توان از محصول این درخت نیز به عنوان نوعی منبع درآمد زایی برای دانشگاه قلمداد کرد.»
رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و محصولات ارگانیک واحد میانه، امنیت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی را مدیون جانفشانی‌های شهدا و ایثارگران دانست و خاطرنشان کرد: «همه ما مدیون خون شهدا هستیم و اگر امروز در محیطی امن و آرام به دانشجویان خدمت می کنیم به خاطر اینست که عده ای بابت تامین این آرامش از جان خود گذشتند.»