پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به جانباختگان سیل آذربایجان شرقی

روابط عمومی : در پی وقوع سیل در استان آذربایجان شرقی علی الخصوص در شهرهای عجب شیر و آذرشهر و جان باختن تعدادی از هموطنان در این حادثه تلخ، دکتر علی سلیمی شاملو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، پیام تسلیتی صادر کرد.

متن این پیام به این شرح است:
«انا لله و انا الیه راجعون»
حادثه اخیر سیل در پی بارندگی های شدید در استان آذربایجان شرقی از جمله شهرهای عجب شیر و آذرشهر، که موجب از دست دادن و مفقود شدن تعدادی از هم استانی های عزیزمان گردید، موجب تألم خاطر و تاثر فراوان همه ما شد.
اگر چه فقدان عزیزان سفر کرده در این امتحان بزرگ، سخت و طاقت فرساست، اما بی گمان، حکمت خداوند در حوادث ناگوار، برای مؤمنین که به بشارت پروردگار بر صابرین یقین دارند و در گریز از دامان مصائب ناگوار به ریسمان الهی چنگ می زنند، موجب تحکیم ایمان و تفکر در ذات فانی و ناپایدار دلبستگی های مادی جهان می گردد.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به تمامی داغدیدگان حادثه دلخراش سیل اخیر، خانواده های معزی و مردم شریف شهرهای عجب شیر و آذرشهر، برای بازماندگان از درگاه خدواند متعال صبر جمیل و برای عزیزان از دست رفته غفران الهی خواستارم.
همچنین بر خود لازم می دانم از تلاش تمام امدادگران، نیروهای خدمات رسان و همچنین مردم فهیم و صبور منطقه، که از ابتدای وقوع سیل، با حضور در منطقه به کمک و یاری حادثه دیدگان شتافتند، صمیمانه تقدیر نمایم.
دکتر علی سلیمی شاملو
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه